Liverpul odustaje, Belingem gleda ka samo jednom klubu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.12.2022.
19:05
Izvor: Sportske.net

Englez je ponovo u centru pažnje.

EPA-EFE/Tolga Bozoglu
EPA-EFE/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Džud Belingem je doneo konačnu odluku o odlasku iz Borusije Dortmund, a njegovim transferom danas se bavila i španska Marka.

Madridski izvori tvrde da je Real Madrid ubedljivo prvi u trci za njegov potpis, a da mu je u svemu olakšao i Liverpul. Navodno, Liverpul se okreće Encu Fernandezu kao prvoj i jeftinijoj meti, pa je Real praktično ostao usamljen u trci za Belingema.

Marka takođe tvrdi da će njegova budućnost biti rešena pre svih mogućih očekivanja, i da iako će otići na leto, konačnu odluku bi  mogao da najavi mnogo ranije, početkom 2023. godine.

Real je u konstantnom kontaktu sa Belingemom tokom cele 2022. godine i Marka je uverena da Belingem želi samo u Madrid i da je tu odluku već saopštio Borusiji Dortmund.

Takođe, nemački klub je već spreman za njegov odlazak, ali tek narednog leta, ne u zimskom prelaznom roku.

Real je ubrzao proces pregovora i zbog odličnih odnosa sa Dortmundom, te bi sve moglo da bude završeno uskoro, ali sa odloženom realizacijom transfera na leto. 

Real je Belingemu spremio ugovor na pet godina i platu od 12 miliona evra godišnje, koliko je svojevremeno imao kapiten Serhio Ramos. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke