Liverpul pronašao pojačanje u Premijer ligi? Klop je oduševljen s njim!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 10.05.2021.
16:35
Izvor: Sportske.net

Koliko je potreban "crvenima"?

EPA-EFE/Tim Keeton
EPA-EFE/Tim Keeton

Povezane vesti

Liverpul gleda napadačke opcije za narednu sezonu, a isplivalo je novo ime među brojnim fudbalerima.

Navijači "crvenih" se nadaju Kilijanu Mbapeu, Erlingu Holandu, a u poslednje vreme Džejdonu Sanču. Teško je verovati da će moći da dosegnu do prve dvojice, dok je krilni fudbaler Borusije Dortmund realna opcija.

Osim što se završava posao sa Ibrahimom Konateom iz Lajpciga, koji će pojačati defanzivnu liniju tima, Klop je veliki fan najboljeg strelca Lidsa - Patrika Bamforda.

Kako piše pouzdani Atletik, napredak koji je ovaj napadač doživeo u toku aktuelne sezone nije prošao nezapaženo u pojedinim klubovima, a apostrofirano je upravo ime Liverpula.

Klop je veliki fan Patrika Bamforda, što je nedavno i potvrdio u razgovoru sa medijima pre nego što su Lids i Liverpul ukrstili koplja u remiju (1:1).

 "Kakav je igrač, Bamford! Sećam se da su ljudi govorili da je Lidsu potreban pravi golgeter, da Patrik nije dovoljno dobar i tako te stvari. Srećan sam što je učnio da svi oni pogreše u tome", kazao je Klop i potom dodao:

"On je izuzetan igrač. Njegov rad na terenu je neverovatan, a pored toga stiže da postiže golove. To je retko. Oni imaju mnogo interesantnih fudbalera, ali ja sam posebno srećan zbog Bamforda. Lično ga ne poznajem, ali ima lepu karijeru. Malo je kasnije krenuo nego ostali, ali je uprkos tome impresivan."

Bamford se je najbolji na poziciji najisturenijeg fudbalera ekipe, a uglavnom je ta pozicija rezervisana za Dijoga Žotu i veliko je pitanje da li će Klop zaista posegnuti za strelcem 15 golova u Premijer ligi ove sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke