Liverpul, Real, odbijte! Džud Belingem od 120.000.000

Autor: Nemanja Janošev
sreda 29.06.2022.
15:50
Izvor: Sportske.net

Nova zlatna koka Borusije Dortmund.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Fudbalski klub Borusija Dortmund neće pustiti svog vezistu Džuda Belingema za manje od 120.000.000 evra, javlja nemački "Bild".

Sančo je otišao, Haland takođe, a naredni koji će napuniti kasu Borusije je, čini se Džud Belingem. Engleski vezni fudbaler koji je ponikao u Birmingemu bi trebalo da ima značajnu ulogu u narednoj sezoni "milionera", a potom je projektovan transfer, čini se, najveći u istoriji kluba.

Liverpul više ni ne krije da im se Džud Belingem dopada. Jirgen Klop je u više navrata govorio o njegovim sposobnostima, a navijačima "crvenih" je prethodnih dana za oko zapao Belingemov komentar na objavu Džordana Hendersona povodom intervjua za klupsku televiziju. Nazvao ga je legendom, što ovaj nesumnjivo jeste, ali kao da je Belingem želeo da to bude viđeno.

Naravno, tu je i Real Madrid koji je ovog leta pobedio upravo Liverpul, ne samo u Ligi šampiona, već i u trci za Orilijena Čuamenija kojeg su "pazarili" za 80.000.000 evra. Da li će krenuti i po Belingema sada kada imaju Kamavingu, Čuamenija i Valverdea, teško je verovati, ali to je Real...

U svakom slučaju, ko god da ga želi, moraće da plati 120.000.000 evropskih novčanica, a Borusija će imati čistu zaradu od 95.000.000 budući da je doveden za 25.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke