Liverpul upalio "turbo" u smiraj pijace - Posle Dijaza, stiže još jedno pojačanje!

Autor: Nemanja Janošev
nedelja 30.01.2022.
16:17
Izvor: Sportske.net

Delovalo je da nikoga neće dovesti, a onda...

EPA-EFE/Phil Noble
EPA-EFE/Phil Noble

Povezane vesti

Uprava Liverpula planira da do kraja zimskog prelaznog roka obezbedi još jedno pojačanje Jirgenu Klopu i to u vidu talentovanog engleskog ofanzivnog veziste Fabija Karvlja koji nastupa za Fulam, javlja "Tajms".

"Crveni" su više puta skautirali Karvalja ove sezone i želja im je bila da on dođe na leto kao slobodan igrač. Međutim, kako su se pojavila interesovanja još nekoliko timova, Liverpul je rešio da krene u ofanzivu i plati simboličan iznos kako bi Karvaljo već ove zime stigao na "Enfild". Čekali su sam kraj prelaznog roka kako bi "opipali" želje Fulama, ali i samog devetnaestogodišnjeg fudbalera, te su uputili ponudu na "Krejven Kotidž".

Spominje se cifra od pet miliona funti koju je Liverpul spreman da pošalje u zamenu za igrača kojem ugovor ističe na kraju sezone i ne planira da ga produži.

Liverpul bi tako, praktično u dva dana mogao da dobije dva ofanzivna pojačanja budući da je danas predstavljen najbolji fudbaler Porta Luis Dijaz koji je plaćen 40 miliona funti, uz brojne bonuse.

Fabio Karvaljo igra sve bolje u poslednje vreme. Na poslednje četiri utakmice upisao je po tri gola i tri asistencije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke