Liverpulov heroj završava posao - Naredna destinacija još jedan velikan

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 21.03.2022.
15:10
Izvor: Sportske.net

Slavljeno je ime njegovo u srcima navijača Liverpula.

EPA-EFE/Kiko Huesca
EPA-EFE/Kiko Huesca

Povezane vesti

Napadač Liverpula Divok Origi napustiće klub na leto i pojačaće Milan, prenose italijanski mediji.

Spekulisalo se o ovom poslu i prethodnih meseci, a kako stvari stoje u ovom trenutku, dogovor je blizu realizacije i Divok Origi će se preseliti na "San Siro".

Milan se okrenuo pojačanjima u napadu budući da vreme polako, ali sigurno gazi Zlatana Ibrahimovića, ali i Olivijea Žirua uspeva da daje golove i igra odlično u poslednje vreme. Marko Lazetić još stasava i on je napadač koji je doveden za budućnost, a Divok Origi bi trebalo da bude sadašnjost.

U Liverpulu se nikada nije naigrao, posebno ne u poslednje dve ili tri sezone, ali Jirgen Klop ga je često uvodio kao "džokera", a sjajni Belgijanac mu je vraćao. U mislima navijača Liverpula, kada se spomene njegovo ime, prvo je onaj gol Barseloni posle asistenicije Trenta iz kornera, a potom su tu pogoci Evertonu, Totenhemu u finalu Lige šampiona... Bilo ih je još i Divok Origi je ubrzo izrastao u jednu pomanju legendu "Enfilda".

Navijači ga obožavaju, opevaju ga i dozivaju na svakoj utakmici, ali on želi veću minutažu i u razgovoru sa rukovodiocima Milana, to će na "San Siru" i dobiti. Imaće i platu oko četiri miliona evra godišnje, što ga takođe zadovoljava.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke