Liverpulov konkurs za dvojicu napadača, na listi 12 imena!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 22.05.2019.
09:39
Izvor: Sportske.net

Klop ima plan da dovede zamenu za Staridža, ali i jednog krilnog fudbalera koji bi bio alternativa za Sanea i Salaha.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Liverpul će ovog leta kupiti napadača, ne neko istinski veliko ime, ali zamenu za Staridža koji odlazi nakon što mu ističe ugovor.

Klop ima Origija koji je pokazao da može da bude upotrebljiv, koga čak želi Barselona, a navodno postoji lista od 12 igrača koju su sastavili čelnici i sa koje bi mogla da budu kupljena dvojica igrača.

Prvo tandem Liona, Traore i Maksvel Korne. Prvi je bivši napadač Čelsija koji nije dobio šansu među "Plavcima" igrao je u Viteseu i Ajaksu na pozajmici. Ove godine dao je deset golova u 43 utakmice, nije impresivno.

Kornea su skauti zapazili dok su gledali Traorea, dva puta je bio strelac protiv Marseja, dao je golove i Sitiju u dva meča Lige šampiona, ali ove sezone imao 8 golova u 31 utakmici.

Napadač iz Nigerije Samuel Čukvetze je skrenuo pažnju u Viljarealu, ima samo 19 godina, stilom igre podseća na Robena, bio je standardan u "Žutoj podmornici".

Rajan Frejzer iz Bornmauta je meta i Arsenala i Junajteda, ovaj 25-godišnjak igra standardno dobro već par sezona, problem je što bi cena mogla da mu ode u nebo.

Hakim Zijeh je još jedna opcija, perfetna zamena za Salaha i Manea, fudbaler Ajaksa je pravi majstor, samo postavlja se pitanje kako će se sa konstitucijom snaći u PL. Ali, u Ligi šampiona za ovog Marokanca to nije bio problem.

Timo Verner je i dalje meta, mada je on realno bliži Bajernu, u 110 mečeva dao je 61 gol za Lajpcig, postigao je i devet golova za "Pancere", ali mu je cena najmanje 60 miliona evra.

Ostale mete nisu toliko realne, osim ako Klop ne želi da utroši bogatstvo, Žoao Feliks košta 120 miliona, kolika je klauzula, Pepe iz Lila je bliži PSŽ, čini se da je Bajern odustao, Julijan Brandt koji je stara Klopova želja će najverovatnije iz Leverkuzena u Dortmund.

Pominje se i David Nereš iz Ajaksa, međutim Liverpul čini se nema nameru da ga dovede ovog leta, dok Felipe Andersen iz Vest Hema deluje kao odlično pojačanje, ali "Čekićari" ga se neće odreći.

I na kraju Maksi Gomez, Barsa je odustala, i dalje se pominje Arsenal, Liverpul ga je želeo i prošle zime, videćemo hoće li interesovanje biti obnovljeno.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Wednesday, 22.05.2019
13:38

Sve moj do mojega...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 22.05.2019
12:26

Chukwueze je jedno od najvecih otrkica u ligi

avatar
_Goran_
Wednesday, 22.05.2019
12:05

Od svih ovih 12 igraca, najvise se spominje Depaj, kojeg niste ni naveli.

avatar
Z
Wednesday, 22.05.2019
11:07

Felix i Varner nisu opcije zato sto zasluzuju mesto u prvih 11, a LFC vec ima uigran trio....ito msm i za Zijaha. Tako da ako dovedu nekog od njih, verovatno ce prodati Mane-a...sto i nije bas pametno. Frejzer je ok kupovina, dodatna konkurencija u vezi. A Samuel i Traore su najrealnije opcije zato sto su savrseni kao alternativa pomenutom trojici

avatar
Savoa
Wednesday, 22.05.2019
10:34

Korne iz Liona je dobar

avatar
Dr . Nedeljkovic
Wednesday, 22.05.2019
10:15

Voleo bih da vidim malog Maksija Gomeza iz Selte . Po meni mali obecava , 13 golova i 5 asistencija i nije tako lose , a 96 godiste . Svi ostali napadaci ili su matori ili preskupi ...