Liverpulov ultimatum, besan i Alguasil

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 12.08.2024.
15:00
Izvor: Sportske.net

Španac na raskršću.

EPA-EFE/Javier Etxezarreta
EPA-EFE/Javier Etxezarreta

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul već danima pregovara sa Real Sosijedadom i vezistom Martinom Zubimendijem, ali za sada nema dogovora.

Španac je oduševljen pozivom kluba kakav je Liverpul, ali isto tako je, kao i većina Baskijaca, privržen domu. To je Sosijedad iskoristio i novim, poboljšanim ugovorom pokušavaju da ga odvrate od odlaska, posebno jer su svesni da će i Mikel Merino napustiti tim i krenuti u Arsenal.

Bez obzira na to što će platiti željenu klauzulu od 60.000.000 evra, Liverpul nema garant da će Zubimendi odlučiti da dođe na "Enfild". Kako igrač odugovlači, engleski klub je odlučio da mu postavi ultimatum do srede da odabere.

U suprotnom, Liverpul će se povući iz pregovora i okrenuti alternativama. Za sada nije poznato koji bi to igrači bili, ali vremena do starta sezone je svakako malo i novopridošlica sigurno neće biti spremna za subotnju premijeru protiv Ipsviča.

Prvi trener Real Sosijedada Imanol Alguasil je već nervozan jer ne zna kakav će tim imati na raspolaganju za narednu sezonu, pa će ova saga morati što pre da se okonča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke