Liverpulu izmiče željeno pojačanje, osim ako ne bude LUDE ponude!

Autor: Nemanja Janošev
utorak 30.08.2022.
16:39
Izvor: Sportske.net

Ostaje li Liverpul bez veziste ovo leto?

EPA-EFE/PAOLO MAGNI
EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Povezane vesti

Fudbalski klub Liverpul izrazio je interesovanje za vezistu Lajpciga Konrada Lajmera, ali ovog leta se to, po svemu sudeći, neće dogoditi.

Nema još mnogo vremena za "crvene" da pokušaju da osnaže ekipu za sezonu koja samo što je krenula, a već je prouzrokovala mnogo problema i poteškoća za aktuelnog vicešampiona Evrope i Engleske. Povrede Tijaga Alkantare i Nabija Kejte značajno su usporile koncept igre Jirgena Klopa, te progresiju napada, a o čitavom problemu, osim nemačkog stručnjaka, atipično, govorio je i Virdžil van Dajk.

Holandski štoper istakao je da je Liverpulu neophodna dubina u rotaciji na tom delu terena zbog velikog broja utakmica, gustog rasporeda i povreda koje uvek mogu da zadese ekipu. Međutim, klub dva dana pre zatvaranja prelaznog roka - nije doveo nikoga.

Licitira se sa imenima, od Frenkija de Jonga, Jurija Tilemansa, Mozesa Kaiseda, Rubena Neveša, pa do Konrada Lajmera iz Lajpciga. Ako je jasno da od De Jonga neće biti ništa, onda isto važi i za Lajmera, osim ukoliko Liverpul na sto Salcburgove sestre bliznakinje ne istrese bogatstvo.

Procenjivalo se da bi Lajmer za oko 25.000.000 evra mogao da promeni sredinu budući da mu ugovor ističe na kraju sezone, baš kao što je slučaj i sa Tilemansom, ali Lajpcig nema nameru da ga se odrekne, osim u slučaju "ako" - da Liverpul pošalje ludu ponudu na njihovu adresu.

Vremena za rešenje ponestaje. Letnji prelazni rok se završava 1. septembra, tačno u ponoć, uz izuzetak da transferi mogu biti završeni i kasnije ako je papriologija predata na vreme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke