Livi bira, Totenhem će ponovo igrati napadački - Koga odabrati iz kvarteta?

Autor: Stefan Matić
utorak 27.04.2021.
09:21
Izvor: Sportske.net

"Pevci" se spremaju na rekonstrukciju tima.

EPA-EFE/John Walton / POOL
EPA-EFE/John Walton / POOL

Povezane vesti

Totenhem završava još jednu razočaravajuću sezonu. 

"Pevci" su trenutno sedmi u PL, Liga šampiona je udaljena svega pet bodova, ali teško je čekivati da će Mejson uspeti da uvede "pevce" u top 4. 

Svoju šansu za jedinim trofejom su propustili, izgubili su u finalu Karabao kupa minimalnim rezultatom od Mančester sitija. Deluje neozbiljno što je Murinjo otpušten nekih nedelju dana pre finala sa Gvardiolinim timom. "Posebni" je jedini trener koji je dobio Pepa u finalu kup takmičenja. 

Sledi potraga za novim stručnjakom. Trenerom koji će verovatno krenuti rekonstrukciju Totenhema, očekuje se da zvezde poput Sona i Kejna napuste klub posle još jedne bez-trofejne sezone. Kandidata ima. Nagelsman je bio prioritet, ali mladi stručnjak ide u Bajern. 

Želja Livija ostaje Brendan Rodžers, ali teško je poverovati da će trener "lisica" napustiti Lester koji igraju odlično i nalaze se na pragu povratka u LŠ. Meta je i Ralf Rangnik, videćemo da li se Nemac vraća trenerskim vodama. Već smo pomenuli Roberta Martineza. Španac planira povratak klupskom fudbalu posle Evropskog prvenstva gde će predvoditi reprezentaciju Belgije. 

Pominje se i Erik ten Hag. 

Trener Ajaksa je imao istorijski okršaj sa Totenhemom u polufinalu Lige šampiona pre dve godine. Njegov Ajaks je eliminisan na korak od finala zbog neverovatnog Lukasa Moure. U Ajaksu je još od 2017. godine, pre je radio i kao trener rezervnog tima Bajern Minhena kada je Bavarce predvodio Pep Gvardiola. Izbor postoji, klub iz Londona itekako treba osveženje. I novi list.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke