Lorenco Insinje pred najšokantnijim transferom ikada!

Autor: Milovan Longinov
utorak 28.12.2021.
20:48
Izvor: Sportske.net

Zašto?!

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

Lorenco Insinje je kapiten Napolija, ima 30 godina, klub mu nudi novi ugovor, ali umesto toga, on je blizu - Toronta?!

Da, neverovatno zvuči, jurio ga je Liverpul, pratila Barselone, povezivao se sa Interom, zove ka navodno i Antonio Konte, mogao je da bira gde će kada mu istekne ugovor 30. juna, ali on je izabrao da ode u MLS?

Fabricio Romano je takođe otkrio ovu informaciju uz brojke. Toronto nudi Insinjeu 11,5 miliona evra po sezoni, ali će dobiti ugovor sve do 2027. U prevodu, inkasiraće blizu 60 miliona do kraja karijere i novac je jedino logično objašnjenje za ovakvu odluku.

Društvene mreže su se bukvalno usijale, niko ne može da poveruje da je igrač, koji treba da predvodi Italiju na SP, odlučio da ode iz rodnog Napulja u Ameriku, i pored ponuda i Napolija i brojnih velikih klubova u Evropi.

Insinje je dete i legenda Napolija, odigrao je 415 utakmica, postigao je 114 golova i dodao 91 asistenciju i jedan je od najboljih u istoriji kluba.

Takođe, kod Roberta Manćinija je postao nezamenjiv i važan šraf, nosi broj 10 na leđima, predvodio je Azure do trofeja na EP 2020.

Ipak, kako stoje stvari, on je u 30. godini odlučio da ode u Toronto, da bude saigrač sa Sebastijanom Đovinkom, zbog čega je i ovaj snimak u nastavku postao hit na mrežama...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke