Lotito o Sergeju: "Pokušavao sam da ga zadržim, preklinjao me je da ga pustim"

Autor: Sportske Net
ponedeljak 10.07.2023.
21:45
Izvor: Sportske.net

Predsednik se oglasio.

 EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI
EPA-EFE/FABIO FAGIOLINI

Povezane vesti

Danas je kao bomba odjeknuo potencijalni transfer Sergeja Milinkovića Savića u Al Hilal iz Saudijske Arabije. Povodom ovog pitanja oglasio se i prvi čovek Lacija Klaudio Lotito, koji je prvobitno porekao odlazak Srbina iz Rima.

,,Ne znam ništa o tome, niti mi je poznato da je bilo šta dogovoreno. Možda vi znate bolje od mene? Ja nisam ništa potpisao“, rekao je Lotito.

Potom je ipak rekao da mu je ponuda poznata.

,,Načuo sam da je stigla veoma bogata ponuda za igrača i ne toliko bogata za klub. Fudbaler je posle osam godina zatražio da napusti Lacio. Zvao me je i preklinjao da ga pustim. Hteli smo da mu produžimo ugovor i povećamo mu platu. Pokušavao sam do poslednjeg minuta da ga zadržim, ali kada čujete da igrač kaže kako je u pitanju lični izbor i da želi da ode, šta vi tu možete da uradite? Nisu u pitanju pare već motivacija. Posle toliko vremena želi da promeni sredinu. Ako ode u Saudijsku Arabiju, onda će njegovi motivi biti isključivo finansijske prirode. Treba njega da pitate“, ogradio se Lotito. 

Sergej ima još jednu godinu ugovora sa Lacijom, a predsednik ističe, reklo bi se, da je očekivao unosniju ponudu. 

,,U dobrim sam odnosima sa njim, ali je on taj koji na kraju odlučuje o svom životu. Imam sa njim normalan dogovor da može da ode ako dođe dobra ponuda. Ponuda koja je stigla je nešto manja od 50.000.000 evra. Dok je igrač Lacija, računamo na njega i očekujemo ga na pripremama. Kada to više ne bude, nećemo dovoditi u pitanje njegov izbor“, zaključio je Klaudio Lotito. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke