Ludilo Moncinog prelaznog roka - Berluskoni pravi timčinu!

Autor: Lazar Nikolić
subota 09.07.2022.
08:48
Izvor: Sportske.net

Debitant u Seriji A želi da ostavi trag u eliti.

EPA-EFE/Fabrizio Radaelli
EPA-EFE/Fabrizio Radaelli

Povezane vesti

Prva asociijacija na Moncu, jeste trka Formule 1 u ovom gradu i naravno kultni domaći film "Poslednji krug u Monci". Upravo poslednji krug u Monci "voze" dvojica legendarnih funkcionera Milana, Silvio Berluskoni i Andrea Galijani.

Tandem koji je "rosonerima" doneo mnogo radosti, pre nekoliko godina odlučio je da od Monce, provincijskog, niželigaškog kluba, napravi ozbiljnog člana Serije A i u tome im ide jako dobro.

Monca je u baražu izborila premijerno učešće u Seriji A, a ovog leta najaktivniji je klub u Italiji. Već su šestorica novih fubalera došla stadion "Brianteo", u pitanju su dvojica bivših "interista", Stefano Sensi, Andrea Ranokija, Kaljerijijevi Alesio Kranjo i Andrea Karboni, Mateo Pesina je stigao iz Atalante, a Samuele Birinderi je "povučen" iz drugoligaša Pize.

Čini se da "ono pravo" u letnjem prelaznom tek dolazi za Moncu. Spominju se svetski poznata imena. Argentinski tandem Dibala-Ikardi zanimljiv je čelnicima Monce, u priči je i urugvajski "matador" Edinson Kavani, šanse za njihov dolazak na "Brianteo" nisu veliki, ali ne smemo otpisati pregovaračku moć Berluskonija i Galijanija.

Realnije opcije ipak su Barsin štoper Mingeza i Realov napadač Majoral, koji je već igrao u Seriji A za Romu, put Monce bi mogao i mladi Interov napadač Pinamonti, a Murinjo bi na pozajmicu mogao da im pošalje vezistu Gonzala Viljara.

U Monci se nadaju bar nekom od ovih igrača i sigurnom opstanku u eliti naredne sezone, a možda i nečemu većem. Berluskoni i Galijani navikli su na pobede.

Ukoliko ipak mislite da Moncin projekat neće uspeti, posetite sajt AdmiralBeta i kladite se da će Berluskoni i Galijani ispasti iz lige. Kvota je 4,40.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke