Ludilo poslednjeg dana - Barsa i PSŽ primorani da sednu za sto, u igri nezamisliva trampa!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 30.01.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net

Ponovo su u pregovorima veliki rivali.

EPA-EFE/YURI KOCHETKOV
EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Povezane vesti

Teško da postoji veće rivalstvo na transfer pijaci od onog koje godinama imaju Barselona i Pari Sen Žermen.

Sve je počelo sa Nejmarom 2017, sa kojim se nastavilo i 2019. kada je Brazilac želeo nazad u Barsu, a između je nastao poptuni haos zbog Frenkija de Jonga.

Sada je na stolu, pogađate - Osman Dembele!

Iz Francuske stižu veoma pouzdane informacije da je Dembele postigao sve uslove sa Parižanima, koji sada treba da pronađu zajednički jezik sa Barselonom!

To će biti teži deo, ali Barsa sada nema izbora i moraće da odigra vešto, jer Dembele ima ogromnu platu, a na leto postaje slobodan i obrni, okreni završiće u Parizu.

Pominjao se Junajted, koji je odjednom primoran da traži zamenu za Grinvuda, ali je PSŽ bio brži i konkretniji. 

Iz Katalonije stiže nastavak priče, Đerar Romero je potvrdio da su pregovori zaista u toku, a da je u igri i potencijalna trampa!

Navodno, PSŽ traži rešenje za Maura Ikardija i rado bi se rešio Argentinca i on je ponuđen Barsi. Argentinac nije jedini igrač koji je ponuđen, Romero prenosi da je u igri još nekoliko imena i da bi moglo da dođe do neočekivane trampe.

Ipak, Barsa najpre zahteva 20 miliona evra, to je cena, ali nije baš da su Katalonci u poziciji da pregovaraju, ako PSŽ odbije, Dembele ostaje do leta i onda dolazi bez obeštećenja.

Zaključak je da će pregovori Parižana i Katalonaca verovatno trajati tokom čitavog dana u ponedeljak.

Sport piše da je Musa Sisoko obavestio Mateua Alemanija da započne pregovore sa Leonardom, da je Dembele postigao svoje uslove sa Pari Sen Žermenom. 

Dakle, počela je neočekivana priča za poslednji dan prelaznog roka. Koliko bi samo PSŽ postao omržen u Kataloniji, ako posle Nejmara, Mesija uzme na ovaj način i Dembelea, i usput još i da "uvalja" Maura Ikardija, koji je proteklih meseci češće "igrao" na žutim stranama štampe zbog Vande nego na terenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke