Luis Enrike ga "oterao", Barsa vraća odbeglog sina na najkritičnijoj poziciji?!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.01.2022.
18:05
Izvor: Sportske.net

Katalonci se ne šale.

EPA/MANUEL DE ALMEIDA
EPA/MANUEL DE ALMEIDA

Povezane vesti

Barselona nastavlja aktivno da radi na pojačanjima u ovom prelaznom roku, a poslednja vest prilično je obradovala navijače katalonskog kluba.

Poznato je da je Nikolas Taljafiko izabrao Barsu i da želi samo na "Kamp nou", ali su zapeli pregovori između klubova. Barsa želi samo pozajmicu bez obaveznog otkupa na kojem insistira Ajaks.

U međuvremenu, Barsa bi mogla da dovede drugog levog beka, a u pitanju je bivši kapiten Barselone B - Alehandro Grimaldo.

On je igrač Benfike, a zanimljivo je to da ga je Luis Enrike svojevremeno pustio  da ode za samo dva miliona evra, u trenutku kada je kao kapiten  Barselone B trebalo da uđe u prvi tim. Grimaldo je od januara 2016. član Benfike, često se povezivao sa brojnim evropskim klubovima, ali do transfera nikada nije došlo.

Grimaldo ima ugovor do 2023. godine i navodno bi Barsa već sada mogla da ga dovede za smešnu sumu novca. Takođe, moguće je da će u suprotnom smeru na pozajmicu otići mladi Balde, koga Ćavi trenutno ne vidi kao alternativu Đordiju Albi. 

Grimaldo ima 26 godine, prošao je sve mlađe kategorije "La Masije", a sada bi mogao da se vrati na velika vrata.

Meta broj jedan i dalje je Hose Gaja, ali je on blizu potpisa novog ugovora sa Valensijom, pa su ostali Taljafiko i Grimaldo kao realnije mete. 


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke