Luka Jović dobio "svoj broj", ali menja li to status Srbina? Zavisi od Engleza...

Autor: Boris Jovanović
utorak 13.08.2024.
09:39
Izvor: Sportske.net

Šta se dešava sa srpskim reprezentativcem?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

I dalje nema razrešenja situacije oko Luke Jovića. Pisali smo, odbio je Zenit, Fenerbahče, Saudijce, čvrsto je rešen da ostane u narednih 12 meseci do isteka ugovora u Milanu.

Čak je uzeo svoj omiljeni broj "devetku" koja je ostala upražnjena posle odlaska Žirua u MLS, ali se njegov status nije promenio.

Naime, Srbin očekuje minute od Fonseke iako je prvi špic pridošlica Morata, ali očigledno da Portugalac, ali i čelnici kluba imaju druge ideje.

Oni žele da Jović ode, kako bi otvorili mesto za još jednog napadača. Idealna solucija bi bio Ejbraham iz Rome koji je navodno spreman da smanji ugovor kako bi završio u Milanu. Ali, "Vučica" za bivšeg fudbalera Čelsija traži između 25 i 30 miliona evra, za "Rosonere" je to previše.

Mnogo prijemčivija varijanta je Broja, ali Albanac nije baš po ukusu Fonseke koji svim silama hoće Ejbrahama.

Ako ne dođe Englez, onda će Jović verovatno ostati. Milan je završio sa dovođenjem Emersona Rojala,  iz Totenhema, stigli su naš Pavlović i napred pomenuti Morata.

Danas Milan na "Trofeju Berluskoni" dočekuju Moncu, to je generalna proba pred vikend start protiv Torina u subotu na "San Siru".

Danas će i Pavlović i Morata debitovati za novi klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke