Luka Jović na novoj pozajmici? I to tamo gde idu svi putevi? Još jedan bivši igrač Zvezde na meti!

Autor: Boris Jovanović
petak 02.04.2021.
08:30
Izvor: Sportske.net

Srbin, izvesno je, neće ostati u Nemačkoj, pojavila se nova opcija...

Povezane vesti

Izgleda da ćemo ipak videti transfer Luke Jovića u Seriju A. Naime, iako je bio u pregovorima sa Milanom, ta opcija na kraju nije dovela do dogovora, niti je sam igrač želeo da sedi na klupi. Ali, po dolasku na pozajmicu u Ajntaht nije baš da igra puno, tim je formiran, pobeđuju, pa Jović dobija šansu sa klupe, u 11 mečeva ovog proleća dao je tri gola. 

Vratiće se u Real, ali je teško očekivati da se zadrži, Ramadani pokušava da dogovori dolazak u Seriju A. U pitanju je Roma u kojoj je već jedan igrač Reala, Borha Majoral, a Edin Džeko će posle svega napustiti klub, bez obzira na sudbinu trenera Fonseke. 

Roma je želela Šamaku ili Vlahovića, napadač Fiorentine je sada preskup, a Real je raspoložen da Jovića pošalje na novu pozajmicu, pa dogovor nije nemoguć.

Priča se da će Rimljani probati da dovedu i Nikolu Maksimovića kome ističe ugovor, ali njega hoće i Inter, kao i engleski klubovi.

Ako Fonseka bude smenjen, prva opcija je Sari, Alegri je preskup. Maksimoviću je Sari u Napulju bio trener, ali se naš štoper nije ni naigrao jer je italijanski stručnjak poznat po tome što retko rotira ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke