Lukaku i Lautaro menjaju klubove i sa sobom vode po jednog saigrača?

Autor: Lazar Nikolić
ponedeljak 13.06.2022.
08:30
Izvor: Sportske.net

Nekada najbolji tandem Italije se ipak neće ponovo spojiti.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Igrali su sjajno Romelu Lukaku i Lautaro Martinez u sezoni 2020/21, kada su sa Interom stigli do "Skudeto".

Sjajan tandem iz meča u meč "rešetao" je protivničke mreže i bio glavna snaga ekipe Antonija Kontea u šampionskoj sezoni.

Posle osvajanja titule, tandem se razdvojio, jer se Lukaku vratio u Čelsi, dok je Martinez dobio novog partnera u Interu, Edina Džeka. Ovakav rasplet nije prijao ni jednom ni drugom.

Sve bi ovog leta moglo da se promeni, kao što već dobro znate Lukaku je blizu povratka u Inter, ali se lako može desiti da ga tamo neće sačekati Lautaro. Upravo bi Argentinac mogao da ode u suprotnom smeru i pojača Čelsi.

Pregovori dva kluba uveliko traju, a oba napadača bi sa sobom mogla da povedu još po jednog saigrača. Iz Čelsija bi u Inter zajedno sa Lukakuom mogao da pođe Ruben Loftus-Čik koji je zanimljiv treneru "neroazura" Simoneu Inzagiju, dok bi u avionu za London Lautaru društvo moga da pravi Denzel Damfris.

Tako bi se vrlo lako mogla desiti velika letnja trampa Čelsija i Intera, od koje bi oba kluba imala koristi, ali bi ostali bez tandema Lukaku-Lautaro.

Večeras se nastavlja takmičenje u Ligi nacija. U reprizi finala prošlog Svetskog prvenstva sastaju se Francuska i Hrvatska. AdmiralBet daje sjajne kvote za ovu utakmicu. Naš predlog je barem po gol na obe strane, kvota je 2,02.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke