Lukaku je heroj! Ne postoji igrač na svetu koji bi odbio ovakvu ponudu!

Autor: Boris Jovanović
petak 30.07.2021.
08:45
Izvor: Sportske.net

Nije sve ni u novcu naravno, ali ovo je nestvarno...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Abramovičev sin je u Milanu, pokušavaju da ubede Inter što je lakše, Čelsi bi platio trocifrenu sumu, pojačao ponudu sa igračem koga Inter izabere, verovatno Markosom Alonsom, Italijani ćute.

Priča se da je Inter bio u dilemi, potreban im je novac za pojačanja, ali i da pokriju gubitke i smanje platni fond, no sve je razrešio Lukaku.

On ne želi da se vrati u Čelsi, niti u Englesku, sviđa mu se u Milanu, kako kažu Italijani, našao je svoju zonu komfora.

Ali, sada ide ono najbolje, što igrači retko čine. Lukaku odbija veću platu, i to ne malo veću. Naime, u poslednjoj ponudi, Čelsi je spreman svog bivšeg napadača da plaća 15 miliona po sezoni, bez bonusa. To je duplo više nego što sada ima u Interu. Ugovor  bi bio na četiri godine, što drugim rečima znači da će, ako ostane u Interu, Lukaku biti na gubitku oko 30 miliona evra.

Ali, on je jednostavno rešio da ostane i jedini način da napusti Inter je da ga klub proda, odnosno da javno pristane na ponudu i to mu saopšti. Jasno, u Interu to zbog reakcije navijača ne bi smeli da učine, pa kako pišu italijanski mediji izabrali su da ne gledaju u pravcu Londona, kako ih ponuda ne bi mamila.

Što se tiče pojačanja i da pregovaraju oko Beljerina koji bi trebalo da zameni Hakimija, a nema još ni dogovora oko Nandeza iz Kaljarija. Levo izgleda neće biti dovođen igrač, vratio se Dimarko sa pozajmice, a Inzagi ne odustaje od Perišića. Što se Lautara tiče, čak i ako stigne ponuda Arsenala o kojoj se pričalo, "Biku" ne pada na pamet da ide u London, on bi razmislio jedino o ponudama iz Španije. Pominjao se Atletiko Madrid, no, Inter traži najmanje 90 miliona evra za Argentinca. 

Ostalo je i pitanje četvrtog špica, videćemo kako će biti rešeno u avgustu, ko će umesto mladog Pinamontija zauzeti mesto u rosteru, no svakako da to neće biti neko zvučno ime...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke