Lukaku "nije bio dostupan" za razočaranog Lautara, ovo su četiri kandidata za "devetku" Intera!

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 27.07.2023.
09:59
Izvor: Sportske.net

Vreme ističe, moraće da kupuju...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Inter će danas igrati protiv svog doskorašnjeg veziste Brozovića, finalista Lige šampiona će odmeriti snage sa Al Nasrom u čijem timu će biti Ronaldo, meč se igra u Osaki, Italijani su na turneji u Aziji, ovo je prvi meč za Inzagija i tim nakon poraza u finalu LŠ.

Do početka šampionata čekaju ih provere protiv PSŽ i Salcburga.

Tim nije kompletiran, čeka se zamena za Lukakua, čiji je doskorašnji partner u napadu Lautaro Martinez razočaran u Belgijanca.

"Baš me razočaračao, kada je izbila sva frka zvao sam ga telefonom, nije se javio", kaže Argentinac koji je novi kapiten kluba i koji je odbio ponudu od 60 miliona godišnje iz Saudi Arabije.

"Bik" čeka saigrača u napadu, stigao je Tiram, ali Inter traži klasičnog špica, uz Lukakua otišao je i Džeko. Klub su napustili Škrinjar, golmana Onana, došao je Kuadrado iz Juventusa kao slobodan igrač.

Ali, špic i golman su prioriteti, mada ovo drugo može da sačeka.

Što se tiče napadača, četiri imena su u igri. Jedno je Morata, ali za sada nema pregovora sa Atletikom. Tu je i Skamaka koji mora da ubedi Vest Hem da ga pusti na pozajmicu. Ako budu ulagali u mlađe igrače, Amerikanac Balogun koji je igrao odlično u Remsu na pozajmici iz Arsenala se pominje, a četvrto ime je Beto Portugalac iz Udinezea. 

Kada su golmani u pitanju, danas će šansu dobiti Filip Stanković i Di Đenaro, ali se čeka pravo rešenje. Zomer iz Bajerna ostaje prvi pik Inzagija, ali moraće da čekaju avgust i eventualno dolazak novog golmana u Bavarsku (pominje se De Hea koji je odbio Inter). Takođe bivši golman Juventusa i Sampa, Audero bi mogao da popuni redove. Otišao je i Kordaz, kao i Samir Handanović posle 11 sezona.

Meč između Intera i Al-Nasra igra se od 12:15 u Osaki, na AdmiralBetu se možete kladiti na tu i mnogo drugih prijateljskih utakmica... 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke