Glavobolja - Romelu Lukaku pravi problem i Čelsiju i Interu

Autor: Nemanja Janošev
subota 04.06.2022.
09:50
Izvor: Sportske.net

Kako će pronaći izlaz?

EPA-EFE/Neil Hall
EPA-EFE/Neil Hall

Povezane vesti

Belgijski napadač Romelu Lukaku želi da se vrati u Inter ovog leta, prenosi britanski "Skaj".

Posle samo godinu dana u svom drugom mandatu na "Stamford bridžu", robusni napadač želi da ode. Nije srećan načinom na koji ga Tomas Tuhel koristi i poželeo je da se vrati u Inter. Zimus je dao intervju za italijanski "Skaj sport" u kojem je govorio o svojoj ljubavi prema milanskom timu, te kako hoće ponovo da obuče taj dres što je pre moguće, što je izazvalo veliki potres u Čelsiju. 

Lukaku se potom izvinio za svoje reči, ali istinu u sebi nije mogao da sakrije, što govore i najnovije informacije sa "ostrva" da Belgijanac pritiska dva tima da se dogovore. Međutim, to neće ići lako. Kao prvo, Inter nema novca da priušti njegovo otkupljivanje od Čelsija.

"Plavcima" bi odgovaralo da nesrećnog Lukakua prodaju za barem približnu cifru od one koliko su ga platili prošle godine (op.aut. 100 miliona funti) i ta sredstva ulože u regrutovanje. S druge strane, osim Intera za sada nema zainteresovanih klubova. Inter bi pokušao sa pozajmicom ili će eventualno želeti da snize cenu što je više moguće, a potom na rate isplate svog bivšeg napadača.

Lukaku pritiska oba kluba da pronađu najbolje rešenje kako bi on ponovo obukao dres "nerazura", ali pronaći mehanizam koji će odgovarati svima neće biti lako.

Bivši fudbaler Junajteda, Evertona i VBA je ove godine u Čelsiju postigao svega 15 pogodaka na 44 odigrane utakmice.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke