Ma kakav Kejn, Solskjer traži "dva za jednog", uključujući i promašaj godine u Evropi!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.04.2020.
10:50
Izvor: Sportske.net

Ima rezona, Ole veruje da su Junajtedu potrebni neki drugi igrači, ne kapiten Engleske.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Žoao Feliks je verovatno jedno od najvećih razočaranja sezone. Plaćen oko 120 miliona sa bonusima koje nije uspeo da aktivira (do sada je ekipi Benfike isplaćeno 100), njegova vrednost je pala, a ako ostane bez Lige šampiona, Atletiko bi mogao da ga proda.

Prema nekim informacijama njegovih menadžera, Madriđani bi prihvatili ponudu od oko 80 miliona evra, plus bonuse, spasili veći deo novca i okrenuli se nekim drugim igračima.

Kao pretendent pojavljuje se Mančester Junajted. Oni su blizu Sanča, što se tiče Kejna, poslednje informacije govore da je Solskjer protiv angažovanja kapitena Engleske jer smatra da bi to usporilo razvoj Rašforda, a veruje da bi novac trebalo preusmeriti u druge delove tima.

Feliks bi bio još jedna akvizicija za budućnost, nisu odustali ni od Kalidu Kulibalija koji ne želi u PSŽ, radije bi se preselio u Premijer ligu.

Baner stoni tenis

Ali, hoće li se Simeone odreći posle samo jedne sezone "nebrušenog bisera".

Francuski i španski mediji koji su lansirali celu priču tvrde da problem nisu partije Portugalca, koji je premlad da bi nosio tim na leđima i sigurno su se očekivale oscilacije, već njegova malodušnost, odsustvo volje što je Simeonea najviše iznerviralo. On mnogo više voli borbenost Dijega Košte, sprečio je klub prošle zime da proda Brazilca.

Koliko je ipak realno da Feliks ne dobije priliku i naredne sezone?

Kako rekosmo, posle velikih promena u timu, ako Atletiko ostane bez prihoda od Lige šampiona, uz gubitke zbog pandemije, vrlo je jasno da će nekoga morati da žrtvuju. Imaju ponude za Tomasa Partija, ali njega Simeone ne želi da se odrekne, klub mu nudi duplu plati kako bi produžio ugovor i ostao na "Vandi Metropolitano".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 21.04.2020
14:25

Ovo bi bilo sjajno, J.Felix je stasan igrac super bi se uklipio u 4-4-2 ali prvo Sancho pa svi ostali i sjajna je vijest ovo oko Koulibalya.

avatar
Аполо
Tuesday, 21.04.2020
13:23

Prvo treba da realizuju transfer Sanca, jedno po jedno. Ako se to desi pre bih rekao da ce sledeca meta biti Saul Nigez. Puno se pricalo o napadacu Junajted ali na kraju ce ostati Rasford i Igalo i pitanje da li ce Solsker ikog novog kupovati po tom pitanju do kraja sezone, ali verujem da mozemo ocekivati nesto kada se sezona zavrsi. Jer ako ne obezbedi plasman u LS tesko ce ici ta izgradnja tima odnosno dosta sporije nego sto se ocekuje.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 21.04.2020
18:39

Sporije? Pa moze li sporije? To vam traje 7 godina...

avatar
Аполо
Wednesday, 22.04.2020
22:55

Uvek moze sporije... Ali racunam period otkako je Fergi otisao, jer tad smo imali tim, a posle toga se poceo raspadati i tranzicija koja traje otkako je on otisao, a kraj se ne nazire.

avatar
StefMU
Wednesday, 22.04.2020
15:09

Nije Rasford spic, niti treba ikad da bude za Junajted, nego Marsijal

avatar
The Red Army
Wednesday, 22.04.2020
12:23

Pa kad van gal i murinjo dovodili skart igrace, evo tu smo, 3 igraca nam trebaju da se umesamo u igru za titulu, slabije ekipe sa bunkerom vise nisu problem od kako je bruno dosao jer konacno ima nekog ko zna da vidi pas i prostor, a tek nece biti problem kad se vrati pogba, dodje sanco i jos par igraca 😊

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 22.04.2020
03:34

Nakon odlazka Hazarda se vidi koliko ste vi ustvari prosjecna ekipa

avatar
Moljonazo style
Wednesday, 22.04.2020
00:09

Jok i ne moze :D

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 21.04.2020
12:07

Ne treba ovaj, sanco, saul i kulibali dovoljni

avatar
Darko0071
Tuesday, 21.04.2020
19:19

Ako ce pomladjivati tim netreba im ni Kulibali,trazi ce mladjeg stopera.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 22.04.2020
03:33
avatar
Dimebag Darrell
Tuesday, 21.04.2020
11:50

Felixa je po meni extra igrač, samo su ga povrede sada usporile i mislim da Atletiko nije tim za njega.

avatar
Tuesday, 21.04.2020
11:30

Bravo Simeone. Kad ti se toliko sviđa Kosta možete zajedno da sarađujete u nekom drugom klubu. Kakvu taktiku čovek forsira, sa 3 zadnja vezna protiv Eibara, Levante i Osasune. Zato je Atletiko trenutno šesti na tabeli. Lemara zakucao na klupu i igra mu oko 20 minuta. Feliksa je ranije izvodio svaku utakmicu u 60. minutu. Mesi u njegovom sistemu ne bi dao više od 15 golova. Kostu drži u klubu koji radi sve samo ne igra fudbal. Potpuno je neutralisao Ereru i Ljorentea. Igra mu rupetina Savić. Koke koji je poslednjih godina prosek običan a nezamenjiv je u prvoj postavi. Korea i Morata na momente odigraju dobro. Vitolo došao kao skupo pojačanje, zakucan za klupu. Karaska vratio nakon što ga je šutnuo u Kinu i opet ga zakucao na klupu. Bojim se da Simeone ostaje i naradne sezone, spasio je posao protiv Liverpula. Garantujem da sledeće sezone Atletiko neće biti top4 ako on ostane. Jasno se vidi da ekipa pada iz godine u godinu. Zato trebaju Poketina da dovedu dok još mogu, on bi bio savršen za ovu ekipu.

avatar
Mirjevac
Tuesday, 21.04.2020
18:39

U pravu si 100%, nisam navijac Atletika vec sam navijac barce ! Sve ovo sto di napisao slaze u potpunosti, Simeone igra defanzivni fudbal mnogi klubovi u spaniji igraju ofanzivni i eto pobedjivali atletika! Atletiko ima odlicne igrace koji du zeljni ofanzivni igru ali Simeone im dmeta, zato je Atletiko cak na6 mestu! Simene upropascuje i klub i njegovu igru koju bi trebao da igra! Jasam za to da atletiko promeni trenera da bi migo da parira barci i realu, a ne ovako kao sad vecito treci! Barcelona sa Valverdem igrala defanzivni fudbal i upropastio barcinu cuvenu igru, sad Setien hoce da je pokusa da je vrati! Zelim atletiku boljeg trenera! Zato

avatar
Tuesday, 21.04.2020
11:10

Samo Simeone da ode više. Čovek se potpuno izgubio u svojoj filozofiji poslednjih godina. Atletiko je potrošio mnogo novca na napadače a Simeone umesto da barem malo zaigra ofanzivnije, on sve defanzivnije. Feliks dečko ne može da dođe do izražanja, kao ni Lemar. Lemar je u padu forme još od poslednje sezone u Monaku, ali ga Simeone uvodi po 20 minuta svaku utakmicu i šta on da pokaže? Evo danas se desi i da Murinjo, Alegri ili Konte koji preferiraju bunker odigraju ofanzivno. Samo je Simeone zaostao tu i u 2020. forsira igru od pre 20 godina. Kad samo pogledam pojačanja Atletika: Feliks, Lemar, Vitolo, Kosta, Morata, Gameiro, Erera - sve promašaji ispali. Kad smo već kod promašaja godine to je Azar bez dileme, ali njega niko ne spominje ne znam zašto. Poketina treba dovesti na leto i onda može da počne šou. Prosto, ova ekipa ne može da napreduje pod Simeoneom. To se najviše videlo ove sezone, gde ekipa uloži 300 miliona, kupuje skupe igrače i umesto da se bori za titulu, nalazi se na 6. mestu. Simeone je dobar trener da napravi beka, štopera ili zadnjeg veznog ali izuzev Grizmana nijedan mu napadač nije odgovarao.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Tuesday, 21.04.2020
14:36

Sve to stoji ali izbacili su Liverpool koji je proslogodisnji osvajac LS

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 21.04.2020
18:42

Pokazi malo zahvalnosti za sve sto je uradio. Treba vremena da se napravi tim i prodje tranzicija. Prodali ste 4 igraca za 300m a doslo je mnogo mladjih. Ako mislis da ce da dodje ofanzivan trener i kaze igrajte ofanzivno i da ce to da bude ok nece. Treba mnogo vremena da prodje.