Ma kakav Kunde - Tuhel želi još skupljeg Francuza!

Autor: Stefan Matić
sreda 27.07.2022.
21:45
Izvor: Sportske.net

Kakvo bi ovo pojačanje bilo.

EPA-EFE/Jon Super
EPA-EFE/Jon Super

Povezane vesti

Čelsi je izgubio trku za Kundeom. 

"Plavci" su još jednom ispustili "gotov" posao, Barsa se bukvalno u zadnjem trenutku umešala u trku za Seviljinim defanzivce i izvojevala pobedu kao i u slučaju Rafinje. 

Transfer bi trebao da iznosi oko 60 miliona evra. Čelsi ne odustaje od potrage za defanzivcima, Englezi prenose da je danas ostvaren kontakt sa Lesterom. 

Subjekat interesa jeste Vesli Fofana. 

Mladi Francuz je velika želja "plavaca", ali je u ovom trenutku itekako skup. Fofana se procenjuje na 36 miliona funti na transfermarkt-u, spekuliše se da će "lisice" tražiti makar duplo više!

21-godišnjak je marta meseca produžio ugovor do kraja jula 2027. godine, Lester ga je pre dve godine platio 32 miliona funti. Tim sa "King Pauer" stadiona je i pokazao veliko poverenje u svog štopera, setimo se da je Fofana imao tešku povredu kada je polomio fibulu avgusta prošle godine. 

Na teren se vratio marta ove godine, posle više od 220 dana provedenih na oporavku. Videćemo da li "plavci" mogu da privole Fofanu, pojedini mediji tvrde da je Francuz simpatizer Čelsija još od detinjstva, možda i to odigra neku ulogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke