Ma kakav Real, Nejmar ima drugu ideju!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 17.10.2018.
09:29
Izvor: Sportske.net

Nemotivisan, u senci Mbapea, "Nej" se pokajao, njegove želje su jasne, da li i ostvarive?

Epa/Yoan Valat
Epa/Yoan Valat

Povezane vesti

Ne prestaju priče o odlasku Nejmara iz Pari Sen Žermena. Od one da se pokajao jer je liga slaba, do toga da veruje da je sada u senci Mbapea i da klub više računa na "svoju" francusku zvezdu.

Španski mediji smatraju da je Nejmar nemotivisan, da je svestan da u Parizu nikada neće uzeti "Zlatnu loptu", pa planira da ode iz kluba.

Ali, ne u Real, kako mnogi misle, već u Barselonu.

On preko Mesija i Suareza navodno šalje poruke da je spreman da se vrati, priznaje da je pogrešio, čak bi značajno smanjio platu da ponovo zaigra u Kataloniji. Uz to, u Francuskoj trpi svakakve uvrede od rivala, ali i u medijima, pa je jasno zbog čega se pokajao.

Koristi svaku priliku da se vrati u Kataloniju, letos je bio kod Pikea, zatim dolazio da se vidi sa Mesijem, Rakitićem, Suarezom i Rafinjom sa kojima je u svakodnevnom kontaktu.

Real svakako želi da ga dovede, Barselona, čini se, nema novca za njegov povratak mada bi mogli da prodaju nekoliko igrača i eventualno iskoriste Nejmarovu želju.

Ali, "Mundo Deportivo" kaže da je to na dugačkom štapu, da je Valverde prilično nezainteresovan za takav rasplet i da on ne smatra da bi Nejmar značajnije doprineo timu, tim pre što ima Dembelea.

Ali, ni trener nije siguran da će ostati, čak i ako bude odbranio duplu krunu, jer ne želi da razgovara o produžetku ugovora, priča se da je ljut zbog nekih poteza u prelaznom roku, pre svega prodaje Paulinja, ali i jer klub nije posle odlaska Dinja doveo alternativu Albi na desnom beku.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 17.10.2018
17:53

Otišao iz Barse zato sto je bio u senci Mesija sad u Parizu u senci Mbapea,pa decko zapitaj se da li si dobar koliko misliš da jesi.Puno sena.

avatar
P. S.
Wednesday, 17.10.2018
16:07

Pa na poziciji na kojoj sada sedi Dembele tesko da bi neko mogao imati veci doprinos. Ipak zanimljivije od Neymarovog povratka je to sto Valverde trenutno ne zeli da razgovara o produzetku ugovora, dok uprava sa svoje strane valjda sve cini da ubedi oakvog nikad vidjenog 'strucnjaka' da ostane jos koju godinu, dok se oni ne snadju i izmiske goreg? :D

avatar
Coole
Wednesday, 17.10.2018
11:10

Bolje mijenjati tandem pique-rakitic-suarez nego o bilo cemu drugo razmisljati

avatar
Anonymous Official
Thursday, 18.10.2018
11:46

Suarez je daleko od stare forme i potrebna mu je konkurencija,Raketic bas i nije u formi ove sezone ali daleko od toga da nema svoje kvalitete a Pique je uvijek van forme i nije mi jasno zasto ga ne zamjene nekim dobrim stoperom jer tu je Umtiti i potreban mu je adekvatan partner

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 17.10.2018
10:02

U Barsi bi posle Mesija bio u senci Dembelea :D

avatar
NUSKNV-S/P/M/R
Wednesday, 17.10.2018
09:38

Na levom beku.

avatar
Wednesday, 17.10.2018
09:32

Pa Ako se vrati Neymar, Barsa ce biti mnogo jaka.

avatar
Колатерална Штета
Wednesday, 17.10.2018
13:58

pa mozda bi, kada bi zadrzali ovaj tim, ali da bi ga vratili trebaju skupiti dosta para, prodati nekoliko igrača, jer oni nisu štedeli nego su kupovali igrače koji im u većini slučajeva sede na klupi,...