Ma kakvo odustajanje, Anjelijevi otvaraju novčanik, Juventus sprema drim-tim. ovo su imena za povratak dominacije!

Autor: Boris Jovanović
nedelja 28.03.2021.
11:26
Izvor: Sportske.net

Klub će uložiti novac bez obzira na gubitke, a sigurno je da će sa ovim igračima, ako uspeju da ih dovedu lako vratiti dominaciju u Italiji!

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventusu je potrebna revolucija. Italijanski mediji pišu da se spremaju velike promene, ali ne na klupi, Andrea Pirlo će izgleda ostati.

Porodica Anjeli nema nameru da prestane da ulaže, navodno, i pored gubitaka koje klub trpi, kompanija će pojačati ulaganja, pre svega putem reklama, ali i dokapitalizacije, pa će stvoriti uslove da napravi daleko jači tim, u pokušaju da povrate, ne samo dominaciju u Italiji gde su na putu da posle decenije izgube titulu, već i da ponovo napadnu Evropu.

Što se tiče Ronalda, on će ostati, klub je navodno već razgovarao sa Mendešom i nema nikakvu nameru da ga pusti godinu dana pred istek ugovora, osim ako ne bude to izričito tražio. On nema opcije, priče o Realu su ipak samo pumpanja medija, ali je tražio da se oformi tim sposoban za velike stvari.

To pre svega podrazumeva dovođenje mnogo jačeg veznog reda, pa bi Rabioa i Remzija lako mogli da zamene Pogba i Isko, što su navodno prve dve želje, mada se pominje i Lokateli iz Sasuola koji je Pirlova velika želja.

Sledeći je napadač, Morata neće ostati, Juve želi da ili vrati Keana ili verovatnije da dovede Ikardija. Dibala će poslužiti verovatno kao materijal za razmenu, a klub bi mogli da napuste još Bernadeski, možda i Artur koji se nije snašao. 

Na kraju, želje kao Dembele i Žoao Feliks ostaju nemoguća misija, čak i da Anjelijevi obezbede novac, Barselona i Atletiko neće prodavati svoje igrače. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke