Maher Rajola i Leonardo sklopili trostruki posao, PSŽ dobio "najboljeg" na svetu!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.06.2021.
08:20
Izvor: Sportske.net

Para vrti tamo, gde...

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Znate već kako to ide kada je PSŽ na tržištu u trci za jednog igrača, a usput je on i Rajolin - pobediće onaj koji ima više para.

Tako je i u trci za potpis Đanluiđija Donarume!

Dok Juventus čeka ponude da bi prodao Vojčeha Ščesnog, a Barselona nema novca, a ni preterane želje da menja Ter-Štegena, Parižanima nije problem da na golu imaju i Donarumu i Kejlora Navasa. 

Mladi golman koga je naš Siniša Mihajlović rizikujući otkaz bacio u vatru sa 16 godina će se suočiti sa jakom konkurencijom, Kejlor Navas je produžio ugovor i na njega Poketino takođe računa. Ali, Donaruma ima samo 22 godine i mnogo iskustva i vreme je na njegovoj strani.

Fabricio Romano, Niko Skira i brojni drugi pouzdani izvori preneli su da su Rajola i Leonardo sklopili dogovor po kom će Donaruma zarađivati 10+2 miliona evra kroz bonuse i dobiti ugovor do 2026. godine.

Naravno, ni bonus za potpis neće biti problem za Parižane, navodno, Rajola traži čak 20 miliona evra za "pravo prvenstva prolaza" i potpis svog besplatnog agenta. 

Zlatan Ibrahimović je pre neki dan opisao Donarumu kao "najboljeg na svetu", stoga Parižani znaju da nemaja za čim da žale.

Međutim, tu nije kraj. Rajola je iskoristio sastanak sa Leonardom da ispuni želju još dvojici svojih klijenata, u pitanju su Mois Ken i Ćavi Simons.

Ken ne želi da se vrati u Everton, naročito posle odlaska Karla Anćelotija, ali je problem što Englezi traže 40 miliona za  njegov otkup što PSŽ ne želi da plati. Rajola će pokušati da pronađe dobitnu kombinaciju, a PSŽ mu ovako na neki način i duguje pošto je Donarumu odveo u Pariz.

Ćavi Simons je mladi vezista, dete Barselone, koga je Rajola uzeo pod svoje još kao tinejdžera i kao 16-godišnjika odveo kao slobodnog na "Park prinčeva". Navijači Barse su tog leta 2019. proklinjali predsednika Bartomeua koji nije želeo da ispuni visoke finansijske zahteve za klinca, Rajola nije mario što i Simons želi da ostane  u klubu u kom je bukvalno od svoje šeste godine.

Simons je inače rođen 2003. godine, već je debitovao za prvi tim Parižana i postepeno će ulaziti u prvi tim, a predviđaju mu strašnu karijeru.

Rajola je definitivno najveći pobednik, završio je Donarumu, uzeo 20 miliona i usput praktično ugovorio još dva ugovora za svoje klijente.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke