Majka otkrila - Poznato gde će Kristijano Ronaldo sigurno posle Junajteda!

Autor: Nemanja Janošev
sreda 22.09.2021.
17:13
Izvor: Sportske.net

Pitanje je samo kada će to biti.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Majka Kristijana Ronalda, Dolores Aveiro, rekla je da je izuzetno srećna što je njen sin odabrao povratak u Mančester junajted ovog leta, kao i da joj je obećao gde će okončati karijeru.

Portugalac je ovog leta silno želeo da napusti Juventus, što mu se i obistinilo. Mančester siti je uputio svoju ponudu za njega, ali u poslednjem trenutku se pojavio Junajted i on se u transferu vrednom 15 miliona evra vratio na "Old Traford".

Kako je za "ADN De Leao" otkrila njegova majka Dolores Aveiro, ti dani su bili posebno stresni za nju, ali ju je Ronaldo utešio.

"Mama, ne brini šta pišu mediji. Potpisaću za Mančester junajted", rekao joj je Ronaldo.

Dolores je potom otkrila da je bila presrećna zbog njegove odluke, kao i da je njegov povratnički debi bio emotivan za nju.

"Rekla sam mu da veoma podržavam njegovu odluku. Videti pun stadion i 75.000 ljudi kako uzvikuju njegovo ime je velika emocija", kazala je Dolores Aveiro.

Ona je potom otkrila i nešto što se svi pitaju - gde će Ronaldo okončati svoju karijeru? Predodređeno je da se krug zatvori Sportingom, klubom koji ga je lansirao na scenu i tim koji čitava porodica obožava.

"Kristijano mora da se vrati tamo. Učiniće to za mene. Rekla sam mu da pre nego što umrem, želim još jednom da ga vidim u dresu Sportinga. Ipak, upozoravam vas, rekao mi je i da planira da igra do svoje 40. godine, tako da ima vremena do tada", otkrila je Portugalčeva majka.

Takođe, prisetila se i detalja iz 2017. godine kada je Ronaldov sin upoznao Mesija na dodeli Zlatne lopte.

"Bila sam sa unukom i rekla mu: 'Vidi, to je Mesi tamo'. On mi je odgovorio da je to nemoguće i da je Mesi viši. Potom mu ga je Kristijano ohrabrio da ode da mu se javi, što je on i učinio. Mesi je veoma prijatna osoba, ali je moj unuk već sada viši od njega, što je bilo pomalo simpatično", završila je Dolores Aveiro.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke