Majstor Bepe Marota, Inter će biti baš moćan, nema nade za rivale u Seriji A?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 25.07.2024.
09:32
Izvor: Sportske.net

Teško je verovati da neko može da im parira, stižu još dva pojačanja!

Povezane vesti

Inter je šampion, Inter je i prvi favorit nove Serije A. U to niko ne sumnja, imaju najbolji tim, već su završili najvažnije poslove u prelaznom roku, pa Simone Inzagi lagano uigrava ekipu.

Bepe Marota kao i u Juventusu radi strašan posao sa slobodnim agentima, stigli su Taremi i Zjelinski, otkupljeni su ugovori Karlosa Augusta, Fratesija i Marka Arnautovića. Doveden je i španski golman Martinez iz Đenove koji će biti konkurencija Someru.

Takođe klub se oslobodio velikih ugovora, Sančezu, Sensiju, Dejviju Klasenu, Kuadradu su ugovori istekli, pa ima prostora za nova pojačanja.

Kako sada stvari stoje, Marota će biti aktivan u potrazi za štoperom koji igra levom nogom i koji bi bio alternativa za Bastonija. Lista želja se zna, Kivior iz Arsenala je meta, on može da igra u centralnoj odbrani ili levog spoljnog, a pominje se i talentovani Nejtan Zeze koji tek što je debitovao za Nant.

Naravno Karlos Augusto prošlogodišnje pojačanje može da pokriva te pozicije, ali njega Inzagi planira da koristi u vezi. Povredio se Kanađanin Bjuhanan pa je to razlog što je italijanski šampion na pijaci.

Traži se i jedan igrač u napadu koji će biti podrška Lautaru, nuđen je Memfis Depaj, ali on traži pet miliona evra što Inter neće platiti. Bivši kapiten Holandije je slobodan igrač, opcija je i Berardi koji je sa Sasuolom ispao iz lige, ali on neće biti spreman do decembra.

Marota gleda ka Đenovi gde je nekada bio direktor, doduše Sampdorije. Islanđanin koji igra za Đenou, Albert Gudmunson je želja, ali samo na pozajmicu sa otkupom. In je već par godina u Italiji, može da igra iza špica, idealno bi se uklopio u 3-5-2 Inzagijevu omiljenu formaciju.

Sve u svemu, Inter je i ovako moćan, sa još par pojačanja, na Apeninima smatraju da će biti nedodirljiv.

Odigrali su već da meča, dobili Lugano i nižerazredno Pergoteleze, za vikend ih čeka duel sa Las Palmasom. Do starta šampionata i gostovanja na "Marasiju" će u prijateljskim mečevima odmeriti snage sa Pizom i Al Itihadom, dok je generalna proba gostovanje u Londonu protiv Čelsija.

Inače, na AdmiralBetu imate kvote za titulu šampiona, Inter je kako rekosmo veliki favorit, ispred Juventusa, slede Milan i Napoli sa novim trenerima, Fonsekom, odnosno Antoniom Konteom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke