Majstori iz Atalante, opez uzeli igrača Juventusa, prodaće ga Realu?!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 03.01.2022.
12:13
Izvor: Sportske.net

Situacija kao sa Kristijanom Romerom?

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Atalanta će izgleda primeniti isti trik kao sa Romerom koga su otkupili od Juventusa i posle sjajne sezone preprodali Totenhemu. Na čitavom poslu Bergamaski su zaradili ogroman novac. Naime, Juventus je posle kupovine Romera iz Đenove, ostavio igrača u Liguriji, pa ga onda pozajmio Atalanti sa pravom otkupa. "Orobići" su napravili strašan posao, platili Juventusu dvadesetak miliona i onda preprodali Argentinca za 55 miliona Totenhemu.

Hoće li se sve ponoviti sa Merihom Demiralom. Turčin koji je imao neobičan put od drugog tima Sportinga preko povratka u domovinu, u Alanju, pa Sasuola gde je eksplodirao, završio je u Juventusu koji ga je platio 20 miliona. Posle dve godine, i povrede protiv Rome, otišao je prošlog leta u Bergamo, baš kao zamena za Romera.

Njega je Juventus pozajmio, Atalanta ima opciju da ga otkupi za tridesetak miliona, i oni bi mogli da to učine, ako se u igru uključi Real.

Karlo Anćeloti veruje da je Demiral idealna opcija, da može da naredne godine sa Alabom i Ridigerom i Militaom čini kvartet štopera, ali i da bi mogao da oslobodi Austrijanca da se pomeri levo, ili čak u vezni red. Od štopera, Real ima još Nača i Valjeha, ali oni realno nemaju mesta u timu.

Videćemo da li će se Real odlučiti da kupi Turčina koji je izuzetan u duel, opasan kod prekida, a nije mu strano ni da igra desnog beka. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke