Maldini ne popušta - Milan se suočava sa odlaskom jednog od najbitnijih šrafova

Autor: Nemanja Janošev
utorak 09.11.2021.
23:30
Izvor: Sportske.net

Kako će se ovo okončati?

EPA-EFE/ROBERTO BREGANI
EPA-EFE/ROBERTO BREGANI

Povezane vesti

Fudbalski klub Milan ponudio je svom vezisti Franku Kesiju novi ugovor i on je voljan da ga potpiše, ali ne po uslovima slavnog kluba.

Vezni igrač iz Obale Slonovače je važna figura u sistemu Stefana Piolija, odigrao je 12 duela u čitavoj sezoni i Milan bi želeo da ga sačuva. Kako mu ugovor ističe na idućeg leta, uveliko se diskutuje o njegovom produžetku saradnje.

Milan je pripremio ponudu od šest i po miliona evra po sezoni za nekadašnjeg fudbalera Atalante, ali on to nije voljan da prihvati u ovom trenutku. Naime, kako prenosi italijanski "Skaj", Kesi zahteva devet miliona evra po godini ugovora, što je previše za Milan.

Mišljenje sportskog direktora Paola Maldinija se, izvesno je, neće promeniti, pa bi Kesi vrlo lako od zime mogao da posegne za novim poslodavcima, odnosno da sklopi dogovor i na leto promeni destinaciju.

Za njega je najveće interesovanje pokazao Totenhem, ali je pitanje da li će novi trener Antonio Konte to "aminovati". U svakom slučaju, vezista klase Frank Kesi lako može da pronađe novi angažman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke