Maldini nema pravo na grešku, ko će biti nova "desetka" Milana, ima li prostora za bombu!

Autor: Boris Jovanović
sreda 04.08.2021.
10:44
Izvor: Sportske.net

Beta/AP Photo/Andres Kudacki, File
Beta/AP Photo/Andres Kudacki, File

Povezane vesti

Milan i dalje traži zamenu za Čalhanoglua, danas će prodati Haugea Ajntrahtu čime će otvoriti fond za novo pojačanje. Ima dosta imena, Maldini se dovija na različite načine da stavi tačku i praktično kompletira tim, italijanski mediji pišu da Milan ne sve da pogreši.

Koji igrači su na listi želja?

Prvo ime je svakako Hakim Zijeh, ali Čelsi ne odustaje, potreban im je novac za napadača, traže da Marokanac bude odmah plaćen, ne pristaju na pozajmicu sa otkupom. Uz to, Zijeh će tokom time na prvenstvo Afrike, pa je i to otežavajuća okolnost.

Što se tiče Vlašića, Rusi ne popuštaju, CSKA traži 30 miliona i ne pristaje na pozajmicu, čak i ako ona bude obavezna. Priča se da Moskovljani i nemaju nameru da prodaju Hrvata i da je ovo samo način da odbiju Milan.

Pisali smo jutro, Remzi je nuđen od strane Juventusa, on može da igra na toj poziciji iza napadača, mnogo bolje je delovao u reprezentaciji Velsa nego u Juventusu, problem je jedino velika plata nekadašnjeg kapitena Arsenala.

Čini se da od Iska nema ništa, Real bi oko 20 miliona, ali plata Španca je velika, priča se da traži devet miliona, u Realu prima 6.5. Uz to, mnogi smatraju da je po karakteristikama sličan Brahimu koji je već u klubu na pozajmici iz "Los Blankosa" i da on nije tip igrača kome je to idealna pozicija. On nije, Josip Iličić jeste. Slovenac želi da ode iz Atalante, nije u dobrim odnosima sa Gasperinijem, ali klub iz Bergama ne želi da ga pusti bez obeštećenja. Sa druge strane, u Milanu i u pravu su ne vide svrhu ulaganja novca u transfer igrača koji ima 33 godine. Uzeli bi ga bez obeštećenja, mogao bi da bude rešenje za sezonu ili dve. Postoji mogućnost da se Milan odrekne procenata od buduće prodaje Pesine koji je u Atalanti, a da zauzvrat "Orobići" puste Slovenca, ali čini se da je on poslednja opcija za kraj prelaznog roka.

I na kraju poslastica. Milan čeka, ali je vrlo moguće da dobiju šansu da dovedu Džejmsa Rodrigeza. Benitez ne računa na Kolumbijca, problem je jasno njegova plata. Ali, u Italiji postoji zakon za prvi ugovor za starije igrače koji dolaze iz inostranstva (zakon je namenjen Italijanima koji se vraćaju u državu, kako bi lakše našli posao jer su doprinosi manji) pa bi porez na platu Kolumbijca mogao da smanji cenu čitave operacije.

To bi bio i najbolji potez verovatno, izazvao bi najviše oduševljenja među navijačima jer sa ofanzivom u kojoj su Rodrigez, Ibra i Žiru, "Rosoneri" imaju pravo da sanjaju velike stvari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke