Maldini potpisao, pa napravio listu želja!

Autor: Lazar Nikolić
subota 02.07.2022.
14:15
Izvor: Sportske.net

Ko će braniti "Skudeto"?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Juče je sportski direktor Milana i legenda klub Paolo produžio ugovor sa "rosonerima", danas je klub otkupio Alesandra Florencija, koji je prošle godine bio na pozajmici iz Rome, a prethodno i Divoka Origija, bivšeg napadača Liverpula. To je samo početak uzbudljivog prelaznog roka u MIlanelu.

Italijanski mediji javljaju da je Maldini napravio listu želja za narednu sezonu, a u žiži su, pre svih, dvojica ofanzivaca belgijskog šampiona Klub Briža, "desetka" Šarl de Ketelare i levo krilo Noa Lang. "Rosoneri" ih žele u paketu i za njih bi trebalo da izdvoje oko 60 miliona evra.

Dve ozbiljne zvezde blizu su "San Sira" u pitanju su krilni fudbaleri Čelsija i Real Madrida, Hakim Ziješ i Marko Asensio.

Ziješ želi da Marokanca dovede na pozajmicu uz obavezan otkup za 25 miliona evra, dok bi Čelsi pet miliona više. dok bi za Asensija prvak Italije izdvojio 20 miliona evra, ali bi Real nekoliko miliona više za igrača koji je na "Bernabeu" proveo punih sedam godina.

Pored ove četvorice, nikako ne smemo isključiti i opciju dolaska Paula Dibale, koji je juče zvanično postao slobodan, a za njega je veliko intersovanje pokazao i gradski rival Inter.

Milan bi mogao da se pojača i u defanzivi, mete su kapiten Lacija i reprezentativac Italijie Frančesko Aćerbi i štoper PSŽ-a Abdu Dijalo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke