Maldinijev finiš, tri pojačanja, "Zmaj" će leteti "San Sirom"?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 23.08.2021.
09:52
Izvor: Sportske.net

Poslednji potezi u prelaznom roku...

 Julio Munoz
Julio Munoz

Povezane vesti

Milan i dalje čeka ofanzivnog vezistu, otpala su neka imena poput Iska i Zijeha što i nije bilo realno. Klub će vratiti Bakajoka na novu pozajmicu iz Čelsija, a napad će zaokružiti mladi Pjetro Pelegri iz Monaka.

Ipak, ono što Maldini mora da učini je da dovede igrača koji će popuniti rupu nastalu odlaskom Čalhanoglua i sada su dva imena u igri.

Jedno je iskusni Hesus Korona koji može da igra po boku u napadu, ali i iza napadača. Ovaj fudbaler Portoa je u Evropu stigao pre osam godina, posle par odličnih godina u Tventeu preselio se među "Zmajeve". Njegova cena je između 15 i 20 miliona evra.

Nešto jeftiniji je Mesajas iz Krotonea koji ima ponude valjda od polovine klubova Serije A. Ovaj Brazilac bi verovatno iz "Ajkula" stigao u Lombardiju za manje od 10 miliona evra. 

Do kraja pijace je sedam dana, za očekivati je da Milan koji večeras startuje protiv Sampdorije u šampionatu sa tri pojačanja završi prelazni rok u kome su stigli Manjan i Žiru, otkupljeni su Tomori i Tonali, a doveden je i mladi štoper Balo-Ture iz Monaka. 

Produžena je pozajmica Brahima Dijaza iz Reala, a na pozajmicu sa pravom otkupa stigao je i bivši kapiten Rome, Alesandro Florenci.

Klub su napustili Donaruma i Čalhanoglu kao slobodni igrači, Meite nije otkupljen, a Dijega Laksalta je kupio moskovski Dinamo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke