Mama otkrila Ronaldov klub sledeće sezone?

Autor: Boris Jovanović
četvrtak 13.05.2021.
08:28
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo samo posledica euforije ili stvarno postoje šanse?

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Veliko slavlje u kući Ronaldovih.

Naime, posle više od dve decenije, Sporting je šampion Portugala.

Ronaldova mama Dolores Aveiro je slavila titulu "Lavova", a imala je poruku za navijače.

"Ubediću ga, sledeće godine će igrati na Alvalade", tvrdi ona. 

Videćemo koliko je ozbiljna, naravno da Sporting ne može da priušti Ronaldovu platu, ali za njega bi to bio izbor srca, a omogućio bi mu da nastavi da igra Ligu šampiona.

Jer, kako stvari stoje, ni posle sinoćnje pobede u Sasuolu, Juve ne može do Lige šampiona, pobedili su i rivali, za vikend na "Alijanc" na primopredaju titule stiže Inter, Juve mora da pobedi u oba meča do kraja i da se nada da će neko kisnuti što je malo verovatno, s obzirom na raspored...

Ronaldo je iz Nasionala kao klinac stigao u fudbalsku školu Sportinga koja je jedna od najboljih na svetu, odigrao sezonu među seniorima, a onda je narednog leta posle neverovatne predstave u prijateljskom meču protiv Junajteda u leto 2003. otišao u Englesku.

Juče su se pojavile i vesti da Nejmar pokušava da ubedi Parižane da dovedu Ronalda, ali to zavisi i od odlaska Mbapea, za sada nema nikakvih pregovora, iako Mendeš pokušava da mu nađe novi klub...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Thursday, 13.05.2021
10:31

Realno, mogu to da zamislim. Covek je svakako prepun para, zaradjuje od sponzora, firmi, poslova, cega ne. Moze da priusti da igra za manje para ako mu srce bude to trazilo. Uzece titulu sa njim, to ce mu biti 4. liga u kojoj bi uzeo titulu... Tesko ce nesto uraditi u LS sa njima ali ce je bar igrati. Moze u PSZ ali to je vec smesno. Par godina jos u Portugalu pa onda moze i u MLS.