Mančester junajted našao Ronaldovog naslednika u Portugaliji?

Autor: Lazar Nikolić
subota 26.02.2022.
09:08
Izvor: Sportske.net

Može li da ga nasledi?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Sve su jače špekulacije da će Kristijano Ronaldo na kraju sezone napustiti Mančester junajted ukoliko se ekipa ne plasira u Ligu šanmpiona naredne sezone. Portugalac je nezadovoljan celokupnom situacijom u klubu i nemogućnošću da se bori za trofeje u poslednjim godinama karijere.

Junajted će učiniti sve da zadrži legendarnog Portugalaca, ali je uprava kluba sa "Old traforda" spremna da mu potraži zamenu u slučaju odlaska, ili novog partnera u napadu u slučaju da Kristijano ostane.

Prema pisanju engleskih medija, napadač Benfike i reprezentacije Urugugvaja privukao je pažnju čelnih ljudi "crvenih đavola" i upravo on bi mogao da bude glavna meta Junajteda u letnjem prelaznom roku.

Njujez je došao u Benfiku pre dve sezone iz španske Almerije, a španci su ga zamenili Umarom Sadikom iz Partizana.

Sjajni urugvajski napadač ove sezone redovno postiže golove, dao ih je već 18 u prvenstvu Portugalije, a njegova tržišna vrednost procenjuje se na 50 miliona evra.

Jasno je da Junajted ima dovoljno novca za njegov transfer, pitanje je samo da li će igrač ispuniti sve kriterijume menadžera Ralfa Rangika, koji je vrlo brobirljiv u izboru novih igrača.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke