Mančester Junajted - Rešenje je blokbaster trejd i dva strašna pojačanja?!

Autor: Boris Jovanović
utorak 03.08.2021.
09:52
Izvor: Sportske.net

Hoće li uspeti da završe posao?

 EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Mančester Junajted nije ni izdaleka završio poslove u prelaznom roku. Naime, "Đavoli" posle Sanča i Varana, planiraju dovođenje još dva pojačanja, a izgleda da je Saul Nigez prva meta u veznom redu. Junajted želi i još jednog igrača Atletika, Tripijea, Englez hoće da se preseli u klub za koji navija, ali je Simeone zacepio veliko obeštećenje.

Postoji mogućnost da za pomenuti tandem bude određena neka cena, da jedan deo, pedesetak miliona ili nešto manje, Englezi uplate Madriđanima, a da ostatak bude u igrači.

Na talonu su Marsijal koji bi bio rešenje za španskog prvaka jer traže napadača, a tu su još Dalot, Van de Bek i Lingard. Neko od njih bi takođe mogao da bude deo paketa. Dalot se vratio sa pozajmice, morao bi da ustupi mesto Tripijeu, Marsijalove šanse da igra su male, kao i Lingardove. Soslkjer je rekao da na njih računa, ali to je isto tvrdio i za neke druge igrače ranije, pa ih je prodao par nedelja posle, recimo Lukakua. 

Van de Bek bi takođe dolaskom Nigeza imao još manje šanse da igra.

Na prodaju su inače Fil Džons, Tuanzebe, Vilijams, ili makar na pozajmicu što bi smanjilo troškove.

Sa Pogbom je situacija takva da je sve u rukama PSŽ, ako pošalju ponudu, Francuz je prihvati, Junajted neće imati kud, za pedesetak miliona bi mogli da ga prodaju jer ne želi za sada da potpiše ugovor. U tom slučaju, ne samo Saul, već i još jedan vezista bi trebalo da pojačaju tim. Pričalo se o Rubenu Nevešu, Nikolu Bareli iz Intera koji je nemoguća misija, Deklan Rajs je baš preskup, ima još imena, ali u klubu se i dalje nadaju da će Pogba potpisati novi ugovor.

U svakom slučaju, ako realizuju planove, dovedu Nigeza i Tripijea, ući će osetno jači u narednu sezonu i pokušati da bace rukavicu komšijama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke