Mančester ostvaruje dugoočekivani transfer - Srbin je rešenje!

Autor: Sportske Net
petak 26.11.2021.
09:35
Izvor: Sportske.net

Idealna zamena za Pogbu?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted još uvek ne uspeva da se dogovori sa Polom Pogbom oko novog ugovora. Bilo je spekulacija da su se dve strane na kraju usaglasile, međutim svedoci smo da nije tako. Velika prepreka jeste agent Francuza Mino Rajola, čija je velika želja da Pogba ode sa Ostrva. 

Kada je reč o njegovoj budućnosti, više je destinacija u opticaju, a one koje prednjače, jesu povratak u Torino ili odlazak kod Anćelotija u Madrid. 

Delovalo je da bi ovo mogao da budeo ozbiljan problem za "đavole" koji ionako nemaju baš čime da se pohvale u veznom redu. Međutim, ovo bi mogla da bude idealna prilika da se obistini davno najavljivani transfer. U pitanju je Sergej Milinković Savić. 

Srpski reprezentativac ima ugovor sa Lacijom do 2024. godine, a Junajtedov plan je da ga dovede na leto. Novac svakako nije problem, pa bi suma od 60, 70 miliona evra za SMS-a bila prihvatljiva za "đavole" s obzirom na to da je on permanentno rešenje. 

Sergej je jedan od oslonaca Mauricija Sarija i do sada je na 18 nastupa upisao tri gola, uz četiri asistencije. 

Podsećanja radi, Sergej je dugo bio meta Mančester junajteda, ali ova saga se nikada nije završila potpisom za engleskog velikana, pa je možda ovo idealna prilika da se ostvare stare ambicije.  

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke