Manćini 'pljačka' Siti?

Autor: Miloš Stanojević
petak 13.02.2015.
15:15
Izvor: Sportske.net

Po fudbalskim kuloarima kruže priče da će Roberto Manćini upotrebiti svoje dobre kontakte sa igračima svog nekadašnjeg kluba i pokušati nekog od njih da privoli da mu se pridruže u novoj avanturi na Đuzepe Meaci.

Beta/AP Photo/Emilio Andreoli
Beta/AP Photo/Emilio Andreoli

Povezane vesti

Iako već duže vreme nije povezan sa Mančester Sitijem, trener Intera je upoznat sa stanjem u engleskom timu, jer u klubu i dalje ima igrača koje je trenirao.

Svakako najveće ime koje se često povezuje sa odlaskom iz plavog dela Mančestera je, sjajni vezista, Jaja Ture.

Iako je u ovom trenutku neraelno očekivati da će se momak iz Obale Slonovače preseliti na 'Čizmu', sportski direktor Intera smatra da je Manćini mogući ključ u potencijalnom transferu.

Uzevši u obzir često nezadovoljstvo Afrikanca u odnosu kluba prema njemu, kao i želju da ponovo radi pod palicom italijanskog stratega, nije nemoguće otvaranje pregovora između klubova.

Mediji iz Italije smatraju da bi i Džejms Milner mogao biti potencijalna 'žrtva' Manćinija, što je realnije ako se uzme u obzir njegov ugovor, koji ističe ovog leta.

Na kraju, postoji i kalkulacija po kojoj bi, u slučaju odlaska Maura Ikardija iz kluba, Inter našao zamenu u Edinu Džeki.

U svakom slučaju, Mančester Siti će imati poteškoće da zadrži sve igrače na okupu ukoliko ne uspeju da odbrane titulu u Premijer ligi, to je sigurno.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke