Mane će poslušati navijače u vezi sa svojom budućnosti, ali ne Liverpulove!

Autor: Nemanja Janošev
subota 04.06.2022.
08:15
Izvor: Sportske.net

Uskoro će doći do rastanka.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Krilni fudbaler Liverpula Sadio Mane rekao je za medije u svojoj zemlji da će napustiti taj klub ovog leta.

Senegalac se već sedmicama unazad dovodi u vezu sa potpisom za Bajern. Pregovori se vode, on je spreman da pojača Bavarce, ali neophodno je da nemački klub svojom ponudom zadovolji Liverpul. To neće biti lako, jer "crveni" zahtevaju oko 40 miliona funti budući da procenat ide i bivšem Maneovom klubu Sautemptonu.

U toku boravka u Senegalu gde ima reprezentativne obaveze, Mane je upitan da prokomentariše svoju budućnost, što je bez ustezanja učinio.

"Kao i svi drugi i ja imam socijalne mreže i pratim ih. Od 60 do 70 odsto Senegalaca želi da napustim Liverpul i ja ću ih poslušati. Videćemo sve uskoro", kazao je Mane.

Sjajni napadač je u Liverpulu od 2016. godine i za to vreme je stekao status jednog od najboljih fudbalera sveta. Osvojio je Ligu šampiona, Premijer ligu, oba Kupa, Svetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope... 

Njegovu reprezentaciju u ponedeljak očekuje prijateljski meč sa Holandijom, te će se tako ponovo sastati sa, uskoro bivšim saigračem Virdžilom van Dajkom. AdmiralBet je pripremio kvote za ovaj duel!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke