Mane ima mane - Bajern okrenuo ploču, ovo je plan!

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 11.05.2022.
11:30
Izvor: Sportske.net

Ništa od Senegalca.

PA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
PA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Zvezda Liverpula Sadio Mane po svemu sudeći neće pojačati Bajern iz Minhena u predstojećem letnjem prelazmom roku, jer je bord višestrukog šampiona Nemačke procenio da zbog godina Senegalac nije najbolje rešenje za klub.

Mane na leto ulazi u poslednju godinu ugovora sa Liverpulom, a u Bajernu su procenili da kao 30-godišnjak nije idealan kandidat za novog krilnog napadača.

Stoga je prema pisanju nemačkog Sporta prioritet da se produži ugovor sa Seržom Gnabrijem, kojem čak ni finansije nisu toliko problem koliko podređena uloga u timu.

Isti izvor dodaje da će se u slučaju da se ne postigne dogovor sa Gnabrije, klub okrenuti Kristoferu Nkunkuu iz Red Bul Lajpciga i Antoniju iz Ajaksa.

Nkunku želi novi izazov od leta, ali postoji tračak nade da ostaje u Lajpcigu u slučaju da klub do kraja sezone izbori učešće u Ligu šampiona, dok bi suprotan scenario ubrzao šanse za dolazak Francuza u Minhen.

Kada je o odlascima reč, uprkos spekulacijama ne bi trebalo očekivati da Leroj Sane napusti Bajern, bez obzira na to što u najmanju ruku nije oduševio od dolaska iz Sitija.

Interesantan će biti epilog i budućnosti Marcela Zabicera u Bajernu pošto ni jedan od najboljih austrijskih fudbalera nije oduševio na "Alijanc areni", ali će Bajern morati da se stisne i dostojno istrpi greške iz prošlosti koje su naročito nabujale nakon izvanredne sezone 2019/2020, kada se osvojilo sve što se uzeti može. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke