Maribor predstavio Đorđa Ivanovića, došao je po titulu!

Autor: Darko Mitrović
petak 21.01.2022.
19:41
Izvor: Sportske.net

Bivši napadač Partizana priključio se novim saigračima.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Kako smo i najavili prošle nedelje, Đorđe Ivanović je novi fudbaler slovenačkog Maribora.

On je prvi deo sezone odigrao u Šahtjoru iz Soligorska, ali sada se vraća u redove najvećeg rivala Olimpije, čije je boje sa uspehom branio do prošlog leta.

Po dolasku u Maribor je poručio da je došao da osvoji titulu sa ovim klubom i priznao da je bio iznenađen njihovim pozivom.

''Krajem godine se pojavila informacija da me traži Maribor, čekali smo malo i ja i Maribor, malo smo izgubili vremena, ali trenirao sam, osećam se dobro, mislim da neće biti problema.

Malo više od pola godine je prošlo od kada sam otišao iz bivšeg kluba. Poznajem ligu i drago mi je što se vraćam u Sloveniju.

Nisam toliko pratio Maribor od kada sam otišao, ali kada mi je agent rekao za Maribor, mislio sam da je pogrešio, rekao sam mu da proveri'', kaže Ivanović uz osmeh za klupsku televiziju i podseća da će sa Ognjenom Mudrinskim ponovo igrati zajedno, kao svojevremeno u Spartaku iz Subotice.

''Imao sam i druge ponude, ali odlučio sam se za Maribor koji je veliki klub. I dok sam bio u Olimpiji, gledao sam na Maribor sa poštovanjem'', objašnjava Ivanović.

Maribor je vodeći na tabeli posle prvog dela sezone, sa bodom više od Kopra.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke