Marin višak kod Miloja?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.11.2020.
16:56
Izvor: Sportske.net

Nezavidna situacija za bivšeg kapitena Crvene zvezde.

Beta/AP Photo/Petros Giannakouris
Beta/AP Photo/Petros Giannakouris

Povezane vesti

Nije prošlo ni godinu dana od Marinovog odlaska iz Crvene zvezde u saudijski Al Ahli, a već se najavljuje njegov odlazak iz ovog kluba.

Marin je u Al Ahli stigao u prvim danima ove godine kao velika zvezda i igrač od koga se mnogo očekivalo, a za čiji transfer je Al Ahli izdvojio 2.25 miliona evra na ime obeštećenja.

A da se u Al Ahliju oseća kao kod kuće, doprineo je i dolazak bivšeg Zvezdinog trenera Vladana Milojevića, sa kojim je samo nastavio saradnju koju su imali i na ''Marakani''.

Očekivalo se zato da Marin brzo zablista u Al Ahliju, u početku je delovalo da će tako i biti, ali posle pauze zbog pandemije, iskusni ofanzivni vezista umesto glavne igra sve epizodniju ulogu.

Zbog toga i ne iznenađuju najnovije najave iz Saudijske Arabije da u Al Ahliju žele da okončaju saradnju sa Marinom, iako sa njim imaju ugovor do leta 2022. godine.

Za sada nije poznato da li ima zainteresovanih klubova, moguć je i odlazak negde na pozajmicu, pa će se tokom zimskog prelaznog roka o Marinu ponovo dosta govoriti u medijima.
-
baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 11.11.2020
19:07

Да немамо оволико квалитетних офанзивних играча, могли смо га вратити. Овако би само направио још већу гужву у офанзивној линији.

avatar
Oldboy
Wednesday, 11.11.2020
18:35
avatar
Stefan Lazović
Wednesday, 11.11.2020
18:33

Mogao bi da igra beka kod naz

avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 11.11.2020
18:04

Marine vrati se u Zvezdu da se resimo Bena.