Markao nije dovoljan - Sevilja ''krpi rupe'' u odbrani!

Autor: Nemanja Veljković
nedelja 31.07.2022.
17:50
Izvor: Sportske.net

Ubedljiv poraz od Arsenala pokrenuo promene.

Epa/Giuseppe Lami
Epa/Giuseppe Lami

Povezane vesti

Nakon ubedljivog poraza od Arsenala (6:0) u prijateljskoj utakmici, u kojoj je odbrana za samo devet minuta kapitulirala čak četiri puta, uprava Sevilje najavila je promene u igračkom kadru.

Španski klub ovog leta nije mnogo ulagao u nova pojačanja. Jedina nova akvizicija je Markao koji je stigao iz Galatasaraja, a za to vreme klub su napustili Dijego Karlos i Žil Kunde.

Od prodaje tih fudbalera Sevilja je zaradila oko 81 milion evra, te sportski direktor kluba Monći namerava da taj novac uloži na dovođenje novih imena.

Monći je najavio da će dva nova igrača biti predstavljena na ''Ramoz Sančez Pishuanu'' u toku sledeće nedelje.

''Radimo na tome i želimo da završimo posao što pre. Pokušavamo da dovedemo štopera i levog beka, a nadam se da će to biti već sledeće nedelje. Ništa još nije gotovo, ali napravljen je veliki pomak'', kazao je Monći.

Iako sportski direktor slavnog kluba nije naveo imena, španski mediji spekulišu da se se radi o defanzivcima Totehnema i Pari Sen Žermena, Serhiju Regelonu i Tilu Kereru.

Bez obzira na angažovanje Markaa, nema sumnje da su Sevilji neophodne dodatne promene, posebno u odbrani, a nedavni ubedljiv poraz od ''tobdžija'' je to samo i potvrdio.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke