Marko Lazetić kao Riki Kaka, ključnu ulogu imao brat srpske fudbalske legende!

Autor: Boris Jovanović
sreda 26.01.2022.
17:54
Izvor: Sportske.net

Italija bruji o novom pojačanju Milana!

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Veliku pažnju u medijima u Italiji je izazvao transfer Marka Lazetića u Milan. Vlahović je juče bio vest dana, ali danas su mediji dobro pretresli dolazak talentovanog Srbina među "Rosonere".

Prema informacijama medija posao je završen za oko 4 miliona evra plus bonus, i Lazetić će ostati u Milanu, naime, on je popunio poslednje mesto rezervisano za stranca iz EU. I Zvezda će dodatno profitirati, pripada im desetina budućeg transfera talentovanog fudbalera.

"Gazeta delo Sport" je danas donela naslov "Budućnost je Lazetić", list podseća da je ugovor na pet godina, da je dobio broj 22 koji je nosi mitski Riki Kaka, što je posebna odgovornost.

Kako sportske.net saznaju, ključnu ulogu u transferu imao je Nikola Kolarov, brat bivšeg kapitena Srbije, Aleksandra Kolarova. On već dugo radi kao agent, specijalizovan za Seriju A, učestvovao je u dovođenju Krunića u milanskog giganta, sada je obavio veći deo posla oko novog transfera jednog Srbina u Milan.

Lazetićev rođak, nekadašnji igrač Partizana Žarko Lazetić tvrdi da je novi igrač Milana sličan Vlahoviću, ne fizički, ali da je izvanredan tehničar. Veoma je mlad, ima ogroman prostor za napredak, potrebno je da radi i da sazreva, sve će biti lakše uz njegovog idola Ibru i takođe iskusnog Žirua.

Jasno je da će čekati šansu, ali na ruku mu ide i Milanova politika podmlađivanja tima. Lazetić će zauzeti mesto u timu Pjetra Pelegija koji se nije dokazao pošto je stigao na pozajmicu iz Monaka. Odigrao je osam mečeva bez gola, sada će ga "Kneževi" poslati na kaljenje u Torino.

Od napadača Milan ima Žirua, Ibrahimovića, tu su Leao i Ante Rebić, a Lazetić bi mogao da dobiju priliku već tokom proleća na nekim mečevima. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj članak