Markos Alonso dobio zeleno svetlo, stiže u redove velikana?!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.05.2019.
20:36
Izvor: Sportske.net

Markos Alonso će po svemu sudeći promeniti klub.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Fudbaler koji je sa Čelsijem uspeo da osvoji Ligu Evrope i da se plasira u Ligu šampiona, Markos Alonso, mogao bi da promeni klub ovog leta.

Prema podacima koje ima "Marka", ovaj defanzivac koji deluje po levoj strani ima dogovor sa Atletiko Madridom koji ga je kontaktirao i pre dva meseca.

Visoka primanja Markosa Alonsa su sprečila Atletiko da napravi dodatni korak, ali nakon završetka sezone jasno je da mu Atletiko može ponuditi ulogu startera što baš i nije sigurno u Čelsiju.

Jedini klub koji u Primeri dolazi u obzir ovom fudbaleru jeste upravo Atletiko, iako je odrastao u Realu u kojem će teško do mesta startera.

Alonso je rođen u Madridu, što je još jedan razlog zašto bi se on preselio u ovaj grad, ali pita se nešto i Čelsi. Ono što je sigurno jeste da je dobio zeleno svetlo za startnu postavu od strane Atletiko Madrida.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Friday, 31.05.2019
11:14
avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 31.05.2019
07:28

Marcos Alonso je igrac koji je itekako kvalitetan i dobar ali njegova najveca mana je sto ima previse visine za beka sto se odrazava na njegovu brzinu i prodornost u cemu nije bas agilan.Ali sto se tice asistiranja postizanja golova sigurnosti na lopti i inteligentnog igranja tu je itekako dobar..

avatar
Obican gradjanin
Thursday, 30.05.2019
23:02

A ko će biti rezerva, da neće Baba Rahman??

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 30.05.2019
22:12

Ako imamo zabranu onda ga ostaviti jos godinu dana jer treba da imamo dva razlicita stopera. Jedan brz i agilan je Emerson a drugi sporij ali cvrsci Alonso. Ako bi on otiso a mi imamo transfer ban mozemo samo od levi bekova vratiti Babu Rahmana koji je pokido ove sezone u Francuskoj ali on je slicni karakteristika kao i Emerson tako da to i nije neka sreca.

avatar
Thursday, 30.05.2019
20:50

Dobar je Alonso,ali jednostavno u ovom sistemu klasicnog beka ne moze da igra prespor je za PL,Celzi sigurno moze da odere Ateltiko za 45/50 miliona,jos utrapiti Vilijana nekome za 30.miliona....

avatar
Anonymous Official
Thursday, 30.05.2019
23:20

Sa svim se slazem osim oko cijene nece Atletiko platiti te pare mozda 30 najvise 35mil. Jednom su ih preveslali za D.Costu i to Simeoneu vise nece moci uraditi.