Marotin majstorski rad, odlaze četvorica, Inter dobija još dva velika pojačanja!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 30.08.2021.
12:17
Izvor: Sportske.net

Čovek jednostavno zna šta radi...

EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO
EPA-EFE/EMANUELE PENNACCHIO

Povezane vesti

Inter u tišini posle dobrog starta prvenstva vuče poslednje poteze u prelaznom roku. Stigli su Džeko i Korea kao zamena za Lukakua, doveden je Damfris kapiten PSV koji je zamenio Hakimija, stigao je kao slobodan agent Čalhanoglu.

Kako je izgledalo na početku prelaznog roka, sada su se stvari promenile, a pokazalo se da Inzagi itekako zna šta radi.

Šta pokušava Marota u poslednja dva dana prelaznog roka?

Blizu je dogovora sa Benfikom, Valentino Lazaro, Austrijanac će u Lisabon, pozajmica sa obaveznim otkupom od devet miliona. Lučijen Agume, Francuz je izabrao odlazak u Brest, nije bio u kombinaciji za meč sa Veronom, on će na pozajmicu, kao i Edi Salsedo, koji ima nekoliko ponuda. Mladi argentinski napadač Kolidio bi trebalo takođe opet da ode, proveo je dve razočavajuće sezone u Sent Trojdenu, traži se rešenje.

Ako realizuje ove poslove, Marota bi mogao dodatno da pojača tim. Naime, i dalje žele Naitana Nandeza, Urugvajca iz Kaljarija koji bi bio odlično pojačanje, a traže i još jednog napadača, mladog Šamaku iz Sasuola koji je sličan tip igrača Džeku, dakle klasičan centarfor i predstavljao bi ulaganje u budućnost. 

Navijači čekaju, ali je već sada jasno da je iz teške pozicije, gde je morao da prodaje najbolje, Marota izvukao najviše iz situacije u Interu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke