"Marseljeza" u Realu, uz Mbapea stiže još jedan Francuz, Krosov naslednik iz PL?

Autor: Boris Jovanović
utorak 09.07.2024.
07:56
Izvor: Sportske.net

Perez u elementu, niko ne sumnja u novi fantastičan prelazni rok!

EPA-EFE/TIM KEETON
EPA-EFE/TIM KEETON

Povezane vesti

Real Madrid takođe traži pojačanja, ali Florentino Perez gleda mnogo dalje nego rivali, uostalog zato se i nižu uspesi.

Klub je već doveo Mbapea koji će biti najveće pojačanje u novoj sezoni, brazilski vunderkid Endrik će biti uključen ove sezone posle pozajmice u Palmeirasu, a navijačima ide voda na usta kada pomisle na to da će Arda Guler dobiti šansu posle fantastičnih nastupa na EURO 2024. 

Klub su napustili Hozelu koji ide u Katar, Toni Kros se oprostio, Načo će takođe naplatiti ime u Saudi Arabiji, a Kepa Arizabalaga se vraća u Čelsi.

Priča se da će Kurtoi stići konkurencija, da Lunjin želi da ode negde da brani, a mesto ukrajinca bi mogao da zauzme golman Portugala, Diogo Košta. Čuvar mreže Portoa je, pogađate klijent Mendeša, super-agent ga je već ponudio Perezu. 

U odbrani, potrebno je pojačanje, iako će se oporaviti Alaba, tu su i Militao i Ridiger. Valjeho koji je bio na pozajmicu u Granadi i Fran Garsija se verovatno neće izboriti za mesto četvrtog štopera. Ideja je da se od Lila za oko 35 miliona evra kupi talentovani Leni Žoro. Ovaj Francuz poreklom iz Obale Slonovače je, iako ima samo 18 godina, sakupio pedesetak nastupa u francuskoj ligi. Stasavao bi uz mnogo iskusnije defanzivce. Novac za kupovinu će obezbediti prodaja Rafe Marina Napoliju, tačnije deo novca.

Osnovno pitaje je ko će zauzeti mesto Tonija Krosa?

Guler nije isti tip igrača, Modrić će biti alternativa, Perez izgleda pokušava da dobije bitku za Bruna Gimaraeša. Ali, Njukaslov Brazilac je papren, hoće ga i Siti. Nije sporna njegova želja, no, priča se da Real ne želi da uđe u rat sa Pepom i podiže cenu igrača.

Lou-kost rešenje je slobodni Rabio, koji ne bi imao problem da se adapatira u koloniji Francuza, već ih je četvorica iz reprezentacije među "Los Blankosima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke