Marselo se večeras oprašta od Reala - Poznat novi klub?

Autor: Lazar Nikolić
subota 28.05.2022.
16:16
Izvor: Sportske.net

Kraj jedne ere.

Beta/Matthias Balk/dpa via AP
Beta/Matthias Balk/dpa via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Real Madrida večeras će u finalu Lige šampiona igrati protiv Liverpula za 14. trofej u najelitnijem klupskom takmičenju na svetu. 

Finale  u Parizu biće poslednja utakmica Brazilcu Marselu u dresu "kraljevskog" kluba. Sjajni levi bek došao je u Madrid sada već davne 2007. godine iz Fluminensea i proveo 15 sjajnih godina na "Santjago Bernabeu". 

Marselo je sa Realom šest puta bio prvak Španije, osvojio dva Kupa Kralja, četiri titule klupskog prvaka sveta, a večeras će imati priliku da po peti put postane šampion Evrope sa Madriđanima.

Iskusnom levom beku ugovor sa šampionom Španije ističe na kraju sezone i već je poznato da će 34-godišnjak na leto promeniti sredinu.

Kako prenose mediji u Italiji, Marselo bi mogao da od naredne sezone obuče "crno-beli" dres Juventusa i preseli se u Torino. On bi u "Staru damu" došao kao slobodan igrač i svojim iskustvom pomogao ekipi Masimilijana Alegrija da vrati primat na "Čizmi".

Juventus već četiri godine "flertuje" sa jednim od najboljih bekova na svetu u protekloj deceniji, a Marselo bi mogao da bude šlag na torti ovog leta, jer se očekuje da na "Alijanc stadion" dođe još jedan Južnoamerikanac Anhel di Marija, dok je povratak Pola Pogbe praktično gotovo stvar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke