"Matador" odlazi, poznata Junajtedova lista želja, četiri imena, koliko je realno?

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 13.12.2021.
10:28
Izvor: Sportske.net

Šta će učini "Đavoli" ove zime?

EPA-EFE/Shaun Botterill
EPA-EFE/Shaun Botterill

Povezane vesti

Po svemu sudeći, Edinson Kavani će napustiti "Old Traford" ove zime, on ne dobija šansu i do isteka ugovora mu je ostalo šest meseci. U klubu razmišljaju da ga puste kako bi spasili novac od ugovora, mada to nije najbitnije.

Klub će probati da dovede napadača, mada su mete teške i malo je verovatno da neko od ovih fudbalera može u januaru da stigne na "Teatar Snova".

Ko su Ragnikove mete?

Prva je Erling Haland, ali to je transfer za leto i moraće u bitku sa gradskim rivalom Sitijem, odlučiće Rajola, odnosno njegova provizija.

Timo Verner ne bi imao ništa protiv da stigne u klub, ali je teško verovati da će ga se Čelsi odreći ove zime i pojačati "Đavole", tim pre što Tuhel ne može da kupi napadača po meri do leta, kako bi ga upario sa Lukakuom.

Žoao Feliks bi koštao bogatstvo, svakako da bi Atletiko razmislio ako bi stigla ponuda od stotinak miliona za Portugalca koji se nije snašao u Madridu, ali ovo nisu transferi za zimu. I na kraju odlični Šveđanin Ajsak iz Sosijedada koga žele veliki španski klubovi, ali navodno i Bajern. I za njega bi Mančester Junajted morao na aukciju koja neće biti moguća u januaru.

Šta Ragnik može realno na zimu?

Eventualno da privoli Barsu da proda Dembelea koji nema nameru da produži ugovor, ali čini se da to nije mesto na kome insistira u ovom trenutku. U odbrani meta je Kristensen kome ističe ugovor sa Čelsijem na leto, ali i to nije moguće u januaru. Mnogo toga će zavisiti od eventualnog odlaska Marsijala, Lingarda, dok će Pogba otići, ali tek na leto kao slobodan igrač.

Biće zanimljivo videti tržište u januaru, u ovom trenutku Đavoli imaju preče brige, izbila je epidemija korone u ekipi, pa je meč protiv Brentforda pod znakom pitanja. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke