Matić najavio veliki povratak?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 11.03.2021.
08:14
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac o klubu koji mu je ostao u srcu.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nemanja Matić ne dobija preterano veliku minutažu kod Solskjera. Deluje da Norvežanin više veruje Fredu i MekTomineju u pogledu defanzivnih dužnosti. 

Matić je odigrao 25 utakmica ove sezone, svega trećinu počeo kao starter. Na "Old Trafordu" je još od 2017. godine, Junajted ga je kupio za preko 40 miliona funti. Pre toga nosio je dres Čelsija, Benfike i Košica. 

Junajted večeras igra prvi meč osmine finala Lige Evrope, biće to veliki derbi sa Milanom a Matić je dao zanimljivu izjavu portugalskim medijima. 

"I dalje ne mislim o završetku karijere. Videćemo. Za mene, Benfika će mi uvek ostati u srcu. Videćemo šta budućnost donosi. Ako Benfici zatrebam, razmislićemo o tome, ali za sada sam srećan u Junajtedu. Ne mislim o odlasku, ali u fudbalu nikad ne znate. Ako se jednog dana vratim u Portugal, jedini tim za koji želim da igram u Portugalu jeste Benfika", izjavio je 32-godišnjak u intervju za Sport TV. 

Srpski internacionalac ima ugovor do 2023. godine, na "La Lužu" je proveo neverovatne tri sezone. Možda ga ponovo vidimo među portugalskim "orlovima". 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke