Matić nezadovoljan i želi da ide?!

Autor: Mladen Heleta
četvrtak 21.12.2023.
21:52
Izvor: Sportske.net

Iznenađujuće vesti iz Francuske.

@losclive/Twitter
@losclive/Twitter

Povezane vesti

Srpski fudbaler Nemanja Matić mogao bi posle samo šest meseci da napusti francuski Ren. Što zbog slabih rezultata ekipe, koja je tek deseta u Ligi 1, što zbog problema van terena, prekaljeni vezista nije dobio ulogu kakvu je želeo i nezadovoljan je.

Zbog toga se u francuskim medijima danas "šuška" da ni bi trebalo da čudi ako se Matić odluči na odlazak već sada u januaru.

Matić je svaki meč od početka sezone, sve do onog prošlog protiv Tuluza, počeo u startnoj postavi i bio jedan od lidera u timu. Međutim, baš ta selidba na klupu je izazvala polemiku, a razlog je taj što je Matić propustio video analizu pred okršaj sa Tuluzom.

"Parizijen" piše da je Matić bio ljut, jer ga niko nije obavestio o tome da je to obavezno. Uz to, piše se da srpski fudbaler zbog brojnih peripetija nije mogao da upiše decu u međunarodnu školu, mada je i to bilo dogovoreno sa samim klubom.

Doduše, ugledni "Ouest France" piše da Matić neće otići, ali sa druge strane "L'Ekip" tvrdi da je rastanak blizu.

Za sada su sve ovo spekulacije, ali ostaje da se vidi šta će se ovde dešavati i gde bi Matić mogao da završi, ako se reši na odlazak…

Matić ima 35 godina, a pre Rena je u svojoj bogatoj katijeru nastupao za Košice, Čelsi, Vitese, Benfiku, ponovo Čelsi, Mančester junajted i Romu.

Za selekciju Srbije je od 2008. do 2020. godine odigrao 48 mečeva i dao dva gola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke